DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22358752,21%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

140 okunma

GİZEMLİ CÜMLE

ABONE OL
17 Aralık 2023 16:48
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“SEN HEP BİZİMLESİN!..” Gizemli bir cümle, hele Atamız için söylenmişse!..
Ama bu cümle, “İşte anıtkabirdesin” demekle olmaz. Bu muhteşem cümlede kastedilen yer, “HER TÜRK’ÜN YÜREĞİDİR.”
Atamızın sevgisi her Türk’ün yüreğine kazınmıştır. Sonsuza kadar da, gelecek nesillerin yüreklerine kazınmaya devam edecektir. Ancak ilgimiz, sevgi, saygı ile kalmamalı, Atamızın, işaret ettiği gibi, VATANININ, MİLLETİNİN, İNSANLIĞIN gelişmelerine engel olan yanlışlara düşmemeliyiz!..
HÜR, ADALETLİ, ŞEREFLİ hayatını örnek almalı, ilke ve inkilâplarını koruyucusu, geliştiricisi ve uygulayıcısı olmalıyız!..
Atamızın Kuran’ı Kerim’i Türkçeye tercüme ettirmesiyle, Yaratan’ımızın emirlerini, anlayacağımız, ANA DİLİMİZLE OKUYUP, öğrenme ve uygulama imkânını bize verdi ya!..
“YÜZÜNÜZÜ, BATININ, AKIL İŞLETMEKTE, BİLİM DE GELİŞMİŞ ÜLKELERİNE DÖNÜN!..” AMA “İNANCINIZI, KUTSAL KİTABINIZDAN ÖĞRENİP” ONLARIN İÇİNE DÜŞTÜKLERİ YANLIŞLARA DA UYMAYIN!..” dedi ya.
YİNE, “İNANÇLI BİLİM” YOLUYLA, “CÜMLE ALEME, (İnsan, hayvan, ağaç, doğa) FAYDALAR ÜRETMEKTE,” EN GELİŞMİŞ ÜLKE OLUN!.. DÜNYANIN DİĞER ÜLKELERİNİ DE İÇİNE DÜŞTÜKLERİ, YANLIŞLARDAN, BAZI ÇIKAR İLKELİ, KÖLECİ ÖNDERLER TARAFINDAN KANDIRILMAKTAN, KURTARIN!..” DİYE, HAK YOLUNU, NESİLLERE SONSUZA DEK, GÖSTERDİĞİ ÇOK AÇIK DEĞİL Mİ?

“YÜCE RABBİMİZİN, SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZİN EMİRLERİ VE ATAMIZIN İLKELERİ İLE,” DÜNYA İNSANLIĞINI, SEVGİ ÇAĞINA BİZ TÜRKLER TAŞIYACAĞIZ, İNŞALLAH!.

Kuran’ı Kerim. Sure 13/Ayet 19:
Rabbinden sana indirilenin hak olduğunu bilen, kör kimse gibi olur mu? Ancak akıl sahipleri anlar!
8/ 9: Hatırlayın ki siz Rabbinizden yardım istiyordunuz. O, da “Ben peş peşe gelen bin melekle yardım edeceğim” diyerek duanızı kabul buyurdu.
8/10: Allah bunu sadece müjde olsun ve kalbiniz yatışsın, diye yapmıştı. Zaten yardım yalnız Allah katındandır. Çünkü Allah mutlak galiptir, yegane hüküm ve hikmet sahibidir.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ