DOLAR 32,2707 0.02%
EURO 34,7153 -0.08%
ALTIN 2.404,480,19
BIST 10.336,500,68%
BITCOIN %
Edirne
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

215 okunma

KEŞAN’DA DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAŞANDI…

ABONE OL
4 Ocak 2024 15:30
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Keşan’da yıllardır özlenen bir şölen yaşandı. Tüm üyelerin katılımıyla ön seçim ayarında bir eğilim yoklaması yapıldı. Sonuçta Dr. Mehmet Özcan büyük bir oy farkı ile Keşan Belediye Başkan Adayı olarak belirlendi. Daha önce 3 kez bu görevi yürütmüş ve ilerlemiş yaşına rağmen ipi yine göğüslemiş olmasını üye takdir etmiş ve yine onu seçmişse artık söylenecek bir söz, sığınılacak bir mazeret olamaz.
Kaybedenler şimdilik bir parça duygusal olsalar bile seçmen nazarında bu tavırlarının artık hiçbir kıymeti yoktur. Şimdi yapılması gereken başta Sn. Özcan’a oy verenler olmak üzere tüm üyelerin CHP’nin seçimi de kazanması için var güçleri ile çalışmalarıdır.


Seçimi Keşan’da CHP’nin kazanması kolay olmayacaktır. Keşanlı dostlarımızdan dinlediklerimize bakılırsa Keşan’da önemli bir kitle Sn. Mustafa Helvacıoğlu’na bir beş yıl daha şans tanınmasından yanadır. Yani demem o ki önseçimi kazanmış ya da kaybetmiş olmak çok da anlam ifade etmemektedir. Eğri oturup doğru konuşmak gerekirse Sn. Helvacıoğlu merkezi hükümetin pek çok imkanını Keşan’a taşımış ve özellikle makyaj anlamında Keşan’da çok önemli farklılıklar yaratmıştır. Tahminim Sn. Mehmet Özcan’ın 4’üncü defa aday gösterilmesine bağımsız seçmenlerden bir tepki gelebileceği ve bir kısım oyların Helvacıoğlu’na yönelebileceği şeklindedir.


CHP’nin Keşan’da seçimi kazanabilmesi için eğilim yoklamasında seçilen veya seçilemeyen adaylardan çok CHP’nin çok demokratik ve cesur bir tavırla, bir demokrasi şölenine de dönen ve tüm üyelerin katılımıyla yapılan ön seçimin yarattığı olumlu havanın çok büyük katkısı olacaktır.. Keşan CHP Üyeleri mutludur. Önemsendiklerinin ve işe yaradıklarının farkına varmışlar, gururlanmışlardır. Artık üzerlerine düşen sorumluluğun da farkında olarak daha büyük bir gayretle seçime asılacaklardır.


Sorumluluk alarak cesaretle ortaya çıkan aday adaylarını, yarışı en önde göğüsleyen Sn. Mehmet Özcan’ı, bu şöleni yaratan Keşan CHP örgütünü ve olaya tüm güçleri ile sahip çıkan Keşan’ın CHP üyelerini yerel demokrasinin önemi adına kutluyor ve saygı ile selamlıyorum, başarılarının devamını diliyorum.
Bu vesile ile hala çeşitli kurnazlıklarla eğilim yoklaması bile yaptırmayıp makamları gasp yolu ile ele geçiren veya bu seçimleri kendi yaptıkları üyelerine bile güvenmeyip -sonucu çok tartışılacak- 70-80 delege ile yapmaya karar verenleri de utanmaya, sıkılmaya davet ediyorum..

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ