DOLAR 32,2704 0.09%
EURO 34,7731 -0.02%
ALTIN 2.397,62-0,47
BIST 10.195,61-0,70%
BITCOIN 2049841-1,15%
Edirne
26°

AZ BULUTLU

16:58

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

111 okunma

Sezer’den Kırklareli mesaisi

Edirne Valisi Yunus Sezer, Kırklareli'nde bir dizi ziyaret gerçekleştirirken, Belediye Başkanı seçilen Derya Bulut'u makamında ziyaret ederek kendisine başarılar diledi…

ABONE OL
25 Nisan 2024 17:46
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Valisi Yunus Sezer, Kırklareli’nde Belediye Başkanı seçilen Derya Bulut’u ziyaret ederek kendisine başarılar diledi.
Vali Yunus Sezer, Kırklareli’nde bir dizi ziyarette bulundu. Valli Sezer, burada 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde Belediye Başkanı seçilen Derya Bulut’u ziyaret etti.Gerçekleşen ziyarete Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı Hazım Aslancı ve Kırklareli Adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin Gedik de eşlik etti.


KIRKLARELİ TSO
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’na (Kırklareli TSO) ziyarette bulunan Edirne Valisi Yunus Sezer’i, Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan ağırladı. Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaretinde sivil toplum örgütlerinin faaliyet gösterdikleri bölgenin kalkınmasında ve gelişmesinde önemli bir görev üstlendiklerini bildirdi
Kırklareli’nde istihdamın artırılarak ekonominin canlanması için gece-gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, bugüne kadar yapılan ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.
Sivil toplum örgütlerinin faaliyet gösterdikleri bölgenin kalkınmasında ve gelişmesinde önemli bir görev üstlenmesi açısından büyük bir öneme sahip olduğunu ifade eden Edirne Valisi Yunus Sezer bu sebeple her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çeşitli çalışmalar yapabileceklerini ifade etti.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ