DOLAR 32,2616 0.06%
EURO 34,7994 0.04%
ALTIN 2.406,93-0,08
BIST 10.328,900,60%
BITCOIN 2047144-0,39%
Edirne
23°

HAFİF YAĞMUR

20:12

AKŞAM'A KALAN SÜRE

109 okunma

IRK MI?..

ABONE OL
25 Nisan 2024 17:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Irkım üstündür” deyip, kibirle kalkıp başka ırkları aşağı gören, IRK-ÇILARDAN NEFRET EDERİM!..
ÇÜNKÜ ŞEYTANIN İŞKENBESİNDEN ÇIKAN PİS GAZDIR, BU KANDIRMACA!..
“Irkım üstündür!..” de sonra da, gücünü MUHTAÇLARI sömürmeye, tecavüze, köle etmeye, zulmedip, katletmeye başla, HİÇ OLUR MU?..
Türk ırkım, bütün ırklar gibi, diğer ırklarla kardeştir; hepimizin muhtaçlıkları aynıdır, Yaratan’ımızın kullarıyız, Farklılıklarımız, düşmanlık için değil, güzellik çeşitlerimizdir!..
Kuran ile Rabbimiz, “Sizi ülkelere ayırdım, tanışın, barışın, iyiliklerde yarışın, ben yaptıklarınızı izliyorum!..” diye bildirmiştir.
Benim ırkım da MÜSLÜMAN TÜRK İLKELERİNİ, binlerce yıldır, CAN SİPERHANE, YILMADAN, UYGULAYA, İSPATLAYA, bu günlere gelmiştir.
NASIL GURUR DUYMAM, TABİ Kİ IRKIMIN TARİHTE İSPATLI İYİLİK, ADALET, FEDEKÂRLIK İLKELERİYLE GURUR DUYARIM!..
Çünkü BİZ TÜRKLER, tüm dünyanın ülke insanlarını, HAK, HAYIR YOLUNDA kardeş biliriz. KENDİ İYİLİĞİMİZİ, ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ, GELİŞMEYİ, kendimiz için istediğimiz kadar, başka MUHTAÇ ÜLKELER için de isteriz!..
Sadece kendi haklarımızı korumak için değil, muhtaç ülkelerin hak ve özgürlüklerini korumak uğurunda bile, savaşıp, canımızı bile vermekten çekinmeyiz!..
Ben uydurmuyorum, bunlar tarih biliminde ispatlıdır!..
Bu ilkeleri kabul eden “DİĞER IRKLAR DA BİZDEN, BİZ DE ONLARDANIZ!..”
Önemli olan, tüm ırkların, şeytanlara kanmadan, “YARATAN’DAN ÖTÜRÜ,” KULLUK, İYİLİK, ADALET, YARDIMLAŞMA GENLERİNDE BULUŞMASIDIR.
ÖNCELİKLE, O BİRİCİK KUTSAL KİTABININ ÖĞRETİLERİNİ ANLAMAK İÇİN OKUYACAKSIN sonra da, TARİH BİLİMİNİ, KENDİN ARAŞTIRACAKSIN!..

SEN ARAŞTIRMAZ, ÖĞRENMEZSEN, elin oğlunun sana yazıp, biçtiği tarihe razı olursan, SANA TÜRK’ LÜĞÜNÜN KIYMETİNİ DE, DİNİNİN KIYMETİNİ DE, KÖKLERİNİ DE, İNCEDEN İNCEYE ZEHİRLEYİP, öyle öğretirler!. UYANANA KADAR, yazık olur, nesillerine!…

Kuran’ı Kerim. Sure 5/Ayet 62: Onlardan birçoğunu görürsün ki, günah işlemekte, düşmanlık etmekte ve haram yemekte bir birleriyle yarışırlar. Yapmakta oldukları şey ne kötü!..
10/14: Sonra ne yapacağınızı görmek için, yeryüzüne onların yerine sizi getirdik.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ