DOLAR 34,2342 0.02%
EURO 37,0806 0.11%
ALTIN 3.004,380,42
BIST 8.654,39-1,58%
BITCOIN 2304500-2,36%
Edirne
13°

AÇIK

12:54

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

150 okunma

BEDEL VAR

ABONE OL
11 Haziran 2024 13:31
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Batı medeniyetinin ADALETTEN YOKSUN, dış politik inançları, tahrifata uğramış kutsal kitapları, Zaralı alışkanlıkları ve de Kuran’da yazılı uyarıya göre, BATI UYGARLIĞININ AKIBETİ PAMUK İPLİĞİNE BAĞLIDIR.
NASIL MI?..
Birincisi, Kutsal kitaplarının yarısı (İncil ve Tevratın) tahrif edilmiş olduğu için, boşluklarla dolu bir gönül ve zihinleri var.
Eğer içerden incelersek, maalesef, zararlı alışkanlıklara muazzam bir servet harcamaktalar!..
Eğer, bir şekilde maddi gelirleri AZALIRSA, alkolizme, uyuşturuculara, kumara, her türlü lüks ve israflarını satın alacak paraları kalmazsa, o zaman korkulur işte, kendi kendilerine edeceklerinden!..
Yani, bir örnek verirsek, birçoğu her gün, her gün içtiği bir şişe İskoç viskiyi, sudan daha çok tükettikleri petrolü, uyuşturucuları vs.. vs.. bulamadıkları zaman, BİRBİRLERİNE YAPTIKLARINA ŞAŞACAKSINIZ!..
Maalesef, o günler de yakındır!..
Hem doğu, hem de batı ülkelerinde; inşallah, batılılar, zararlı alışkanlıklarından, din adına hurafelerden, içlerinde ki, inanç boşluklarından, köle ve sömürgecilikten, uyanıp “İNANÇLI BİLİM” EĞİTİMİYLE vaz geçerler de daha ağır bir bedel ödemeye maruz kalmazlar!..
Doğulularda, beyin iptalinden, okumayı sevmemekten, dini hurafelerden, höt hötle çocuklarını ziyan etmekten, bilimsizlikten, zararlı her türlü şeytan bulaştırmalarından, “İNANÇLI BİLİM” öğretilerinin EĞİTİMİ İLE vazgeçerler de, sevgi çağında gelişme, yoluna girerler.
Batısı ile, doğusu ile, eğer dünya ülkeleri, ZARARLI OLDUKLARI BESBELLİ OLAN, şeytan aldatması hipnozundan kurtulur, “Yaratan’dan ötürü;” sevgi, saygı, kardeşlik, yardımlaşma, dostluk, uyanışı olur da, SEVGİ ÇAĞINA GİRERİZ, inşallah!..
Bilgi ve bilim çağında tüm veriler gösteriyor ki artık, DÜŞMANLIK VE ÇIKARCILIĞIN sürdürülmesi mümkün gözükmüyor!..

SÖMÜRÜ GELİRLERİ kesiliverince, LÜKSÜ, İSRAFI, PAKETİ, ŞİŞEYİ, MODAYI, UYŞTURUCUYU, HER TÜRLÜ EGO TATMİNİNİ alamazsa, TİRYAKİNİN hali nice olur sizce?..

Kuran’ı Kerim. Sure 27/Ayet 46:
(Yorumla)-Salih şöyle dedi:” Ey kavmim! İyilik dururken niçin kötülüğe koşuyorsunuz? Tövbe edin, kötülükten iyiliğe dönün, olur ki bağışlanırsınız!

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ