DOLAR 32,1950 -0.04%
EURO 35,3565 0.31%
ALTIN 2.516,470,64
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN 2129454-1,34%
Edirne
20°

KAPALI

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

140 okunma

AKLIMIZ ALMAZ

ABONE OL
24 Ocak 2024 14:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“En medeni” denilen bir ülkede, daha düne kadar, beyazlar, Afrika kökenli biri ile otobüste yan yana oturmazlar, aynı tuvaleti kullanmazlardı. Beyaz tenliler, kendilerini üstün varlık, siyah tenlileri de maalesef, değil insandan saymamayı, hayvandan bile aşağı bir yaratık olarak görüyorlardı!..
Tam bitti mi?..
Nerdee…
Diğer yandan, yine “En medeni” denilen bir ülkeye bakıyorsunuz, Deniz aşırı komşu bir ülkenin, dilini, dinini, kültürünü tahrif edip, milyonluk, KÖLE PAZARI yapmak için, milyonlarca insanı katletmiş, kızlarına tecavüz etmişler, bir de kız çocuklarını çırçıplak soyarak, silahları altında resimler çekilip, marifetlerini bütün dünyaya göstermişler!..
Türkler, dünyanın en medeni denilen ülkelerinde ki, ırkçılığı, köleciliği, sömürüleri, adaletsizlikleri duysalar inanmazlar!..
Bırakın duymayı, göz göre göre, yaşasalar bile, “Her halde bu gördüklerim bir şaka veya bir rüya!..” der yine de inanamazlar!..
Neden bilir misiniz, çünkü, binlerce yıllık, Türk ve Müslümanlık ilkeleri ile perçinlenip, olgunlaşmış GENLERİNE Anlatamazsınız bunları da onun için!..

EY TÜRK!.. GENLERİN ONLARA ŞAŞSA DA, AKLINI KULLAN, İNANÇLI BİLİMİ KUŞAN, ANLA, SEN BARİ KANMA!.

Kuran’ı Kerim. Sure 42/Ayet 47- 48:
Allah’tan geri çevrilmesi imkânsız bir gün gelmezden önce, Rabbinize uyun. Çünkü o gün, hiç biriniz sığınacak yer bulamazsınız, itiraz da edemezsiniz.
Eğer yüz çevirirlerse, bilesin ki biz seni onların üzerine bekçi göndermedik. Sana düşen sadece duyurmaktır. Biz insana katımızdan bir rahmet tattırdığımız zaman ona sevinir. Ama elleriyle yaptıkları yüzünden başlarına bir kötülük gelirse, işte o zaman insan pek nankördür!

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ