DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22301611,30%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

154 okunma

Saadet’ten Musabeyli teşekkürü

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Av. Sinan Tekin; geçtiğimiz hafta açılışı yapılan Musabeyli Korusu Mesire Alanı'nın düzenlenmesinden dolayı başta Edirne Valisi Yunus Sezer ve ilgililere teşekkür etti.

ABONE OL
10 Haziran 2024 17:55
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Av. Sinan Tekin; geçtiğimiz hafta açılışı yapılan Musabeyli Korusu Mesire Alanı’nın düzenlenmesinden dolayı başta Edirne Valisi Yunus Sezer ve ilgililere teşekkür etti.
Saadet Partisi İl Başkanı Av. Sinan Tekin, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:
“Edirne’nin en büyük mesire alanı düzenlenerek halkımızın istifadesine sunulmuştur. Piknik üniteleri, spor ve diğer aktivite alanları ile güzel bir mekana kavuştuk. Göreve geldiği günden beri şehrimizin imarı noktasında çok büyük gayret gösteren Valimize teşekkür ediyoruz, tebrik ediyoruz. Osmanlı payitahtı, şehirler sultanı ve sultanlar şehri Edirne’miz her şeyin en iyisine layık. Sağlıktan eğitime, turizmden ekonomiye ve sanayiye kadar yapılması gereken çok şey var. Uzun zamandır konuşulan projeler tek tek ele alınır ve yapılır oldu. İpsala, Keşan ve Uzunköprü Organize Sanayi Bölgeleri ile ilgili önemli adımların atıldığını biliyoruz. Bütün bunlarla birlikte Edirne Organize Sanayi Bölgesi’nin de büyütülmesi ve geliştirilmesi konusunda yani adımların atılması gerektiğini düşünüyoruz. Trakya’da Batıdan Doğuya göç var. Hemşeri-lerimiz Çorlu Çerkezköy hattına işsizlikten dolayı göç ediyorlar. Şehrimiz işsizlik sorununu ancak organize sanayi bölgelerinin geliştirilmesi ve yeni fabrikaların açılması ile çözebilir.”.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ