DOLAR 32,2995 0.08%
EURO 34,9435 0.3%
ALTIN 2.396,850,17
BIST 10.247,75-0,86%
BITCOIN 1973198-2,70%
Edirne
19°

KAPALI

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

248 okunma

MHP Edirne adaylarını tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne il teşkilatı, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Edirne'de Cumhur İttifakı listesinden gösterilen belediye meclis ile ittifaktan ayrı olarak aday çıkarttıkları il genel meclis adaylarını tanıttı...

ABONE OL
21 Şubat 2024 15:42
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne il teşkilatı, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Edirne’de Cumhur İttifakı listesinden gösterilen belediye meclis ile ittifaktan ayrı olarak aday çıkarttıkları il genel meclis adaylarını tanıttı.

MHP il başkanlığında gerçekleştirilen toplantıyla belediye ve il genel meclis adayları tanıtıldı. Partide Cumhur İttifakı olarak AK Parti ile ortak yapılan listeden belediye meclisine aday olan 4 isim ile il genel meclis üyeliğine talip olan 6 ismi il başkanı Emre Tokluoğlu tek tek tanıttı. Tokluoğlu, Edirne’de Cumhur İttifakı olarak sahadan çok olumlu tepkiler aldıklarını ve ilk kez kazanılmaya çok yaklaşılmış bir seçim süreci yaşadıklarını söyledi. 

‘İLK KEZ KAZANILMAYA BU KADAR YAKLAŞILMIŞ BİR SEÇİM YAŞIYORUZ’

Parti olarak her zaman yarın seçim olacak gibi sahada olduklarını anlatan Tokluoğlu, “Elimizden geldiğince Edirne’ye hizmet etmek için adaylarımızla beraber 31 Mart akşamı saat 17.00’a kadar mücadelemize devam edeceğiz. Edirne’de Cumhur İttifakı olarak sahada çok güzel, çok olumu tepkiler alıyoruz. İlk defa bu kadar yaklaşılmış bir seçim var. Biz inanıyoruz ki Edirne beklediği belediyeciliğe 1 Nisan sabahı itibariyle kavuşacak. İlçelerimizde de çalışmalarımız devam ediyor. Keşan’da yine destek veriyoruz, Süloğlu’nda da kendi adayımızla çıktık. Kalan her yerde yarış içerisindeyiz. Bütün adaylarımız başkanlık donanımına sahip, işin ehli insanlar. Önce Allah’ın izni, sonra vatandaşlarımızın desteğiyle belediyelerimize talibiz” dedi.

Tokluoğlu konuşmasının ardından partisinin belediye ve il genel meclis adaylarını tanıttı. Buna göre MHP’nin adayları şu isimlerden oluştu:

Kontenjan Adayı: Murat Ere (İş İnsanı)

Belediye Meclis Adayları (Cumhur İttifakı ortak liste): 2. sıra Oya Akgül (Muhasebeci), 4. sıra Mahmut İzzet Doruk (İnşaat Mühendisi), 6. sıra Yusuf Tekden (İş İnsanı), 12. sıra Harun Şener Korkmaz (İnşaat Mühendisi)

İl Genel Meclis Adayları: 1. Enver Güler, 2. Gürkan Ezer, 3. Selim Ter, 4. Eşref Duğaç, 5. Şefik Balcı, 6. Ebru Tosun

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ