DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22381022,01%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

163 okunma

‘Kamu hizmeti için Vatan Partisi’

Vatan Partisi Belediye Başkan Adalı Fatma Müzeyyen Oktay, daha önce açıkladığı kamu hizmeti için 22 adımda Güzel Edirne Programı'nın ilk 6 adımından sonra 4 adımını daha paylaştı…

ABONE OL
11 Mart 2024 16:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatan Partisi Belediye Başkan Adalı Fatma Müzeyyen Oktay, daha önce açıkladığı kamu hizmeti için 22 adımda Güzel Edirne Programı’nın ilk 6 adımından sonra 4 adımını daha paylaştı.
Oktay, yaptığı yazılı açıklamada, “Ramazan ayının halkımıza bolluk ve bereket getirmesi dileğiyle tüm vatandaşlarımıza hayırlı ramazanlar diliyorum” diyerek şunlara yer verdi:
“Ramazan insanın nefsini terbiye etmesi ayıdır. Yaptığı hataların özeleştiri ayıdır. Halkımıza sürekli yapmayacakları vaatlerde bulunup yalan söyleyen belediye başkan adaylarını tövbe etmeye davet ediyorum. Halkımıza daha fazla yalan söylemeyin.
Kamu hizmeti için 22 adımda güzel Edirne programımızın ilk 6 adımını daha önce açıklamıştık bugün de 4 adım daha açıklıyoruz.

  1. Üreten Kamucu Belediye ile İşsizliğe Son: Kooperatifçilik geliştirilecek ve denetlenecek. Milletimizin yardımlaşma geleneğiyle üretimi birleştireceğiz. Alt yapı malzemeleri, çevre düzenleme, park, bahçe malzemeleri ve yöresel ürünler belediye bünyesinde üretilecek ve desteklenecek, gençlerimiz eistihdam sağlanacak. Belediye eliyle hammaddesi Edirne’de bulunan ürünlerin, üretim tesisleri kurulacak. Üreten Kentler için Üreten Belediye.
  2. Kadınların Kenti: Çağdaşlığın, eşitliğin, özgürlüğün güvencesi kadındır. Kadın’ın çalışma hayatında yeteri kadar yer alabilmesi için belediye çalışanlarımızın en az yarısı kadın olacaktır. Kadınlarımızın kültürel ve siyasal hayatta önder ve etkin roller üstlenmesinin önündeki engeller kaldırılacaktır. Bu amaçla mahallelerde iş koşullarına uygun, ucuz, nitelikli, güvenilir, kreş ve yuvalar açılacaktır. Vatan Partisi Belediyelerinde kurulacak olan halkevlerinde haklarını bilmeyen, yeteneklerimi geliştirmeyen kadın kalmayacaktır. Aile içinde kadının kişilikli, çağdaş ve eşit konumda olması, en temel kültür ve eğitim ilkesidir.
  3. Çocukların ve Gençlerin Kenti: Belediye gençlik merkezleriyle gençlerimize yönetime katılma hakkı vereceğiz. Belediye bünyesinde kurulacak bilim ve teknoloji kurslarıyla çocuklarımızın ve gençlerimizin hayallerinin peşinden koşmasına imkan sağlayacağız. Mesleki eğitim gören öğrencilerin üretim ve sanayi içinde istihdamını arttıracağız. Belediyemizin bünyesinde öğrencilerimizin merkezi sınavlara hazırlanmasına yardımcı olan ücretsiz kurs ve huzurlu ders çalışma imkanı sağlayan etüt merkezleri kuracağız. Üniversitelerimizi halktan koparan anlayış ve uygulamalara son vererek, öğrencilerimizle kent halkı arasında dayanışmanın geliştirilmesine hizmet eden kurum ve koşulları oluşturacağız. Modern Park ve bahçeleri sadece yeni yerleşim bölgelerine değil, kentimizin her köşesine kuracağız, çocuklarımızın her yerde huzurla oyun oynayabileceği alanlar oluşturacağız.
  4. Engelsiz Kent: Yaşlı ve engellilerimizin günlük hayatını zorlaştıran tüm uygulamaları kaldıracağız. Tüm binaları engelli dostu binalar haline getireceğiz. Engelli vatandaşlarımızın kentin kalbinde, toplumsal hayatın içinde, kültür ve sanat faaliyetlerinde etkin, üretimin başında olmalarını sağlayacağız. Yaşlılarımızın toplumsal hayattan kopmasına izin vermeyeceğiz, modern koşullarda belediye güvencesiyle yaşam kalitelerini arttıracak tesisler kuracağız.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ