DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22352471,91%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

173 okunma

Gencan Akın’dan “Down Cafe” projesi

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Avukat Filiz Gencan Akın, "Down Cafe" down sendromlu bireylerin istihdam edileceği, samimi ortamda halkın ağırlanacağı bir cafe inşa edeceklerini açıkladı.

ABONE OL
21 Mart 2024 14:39
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Avukat Filiz Gencan Akın, “Down Cafe” down sendromlu bireylerin istihdam edileceği, samimi ortamda halkın ağırlanacağı bir cafe inşa edeceklerini açıkladı.
CHP Adayı Gencan Akın seçim çalışmalarını sürdürüyor. Gencan Akın, 21 Mart Down Sendormu Farkındalık Gününde Down Sendromlu bireylere yönelik projesini açıkladı. Gencan Akın, “+1 farkla hayatımıza meleksi dokunuşları olan bireyleri hayatın içine dahil etmek için canla başla çalışacağımızın sözünü veriyorum. Projelerimiz arasında da en değer verdiğim proje olan “Down Cafe” ile Down Sendromlu bireylerin toplumsal yaşama aktif katılımını sağlamak için istihdamı teşvik edecek ve destekleyici bir çerçeve oluşturmak amacıyla, down sendromlu bireylerin istihdam edileceği, samimi ortamda halkımızın ağırlanacağı bir cafe inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.


KAMYONCU ESNAFIYLA BULUŞTU
CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Avukat Filiz Gencan Akın kamyoncu esnafıyla biraraya geldi.
Kamyon Garajı’nı ziyaret eden gencan Akın, “Şoför esnafımızla buluştuk, dertleştik, sorunlarını dinledik. “Ekonomi” herkesin derdi olmuş durumda. Kamyon Garajı’nda yaşadığınız sıkıntıları biliyoruz, çözüm yollarını da… Her bir vatandaşımızın huzuru, mutluluğu için çalışacağız. Misafirperverlikleri için Aydın Gülsan Başkanıma ve yönetimine teşekkür ediyorum. Biz kazanacağız! Edirne kazanacak” dedi.


Gencan Akın’ın bir sonraki durağı 103 ‘Nolu Kamyoncular ve Nakliyeciler Kooperatifi oldu. Akın, ” Nereye gitsek, hangi kapıyı çalsak karşımıza; hepimizin dert yandığı konu “ekonomi, ağır şartlar, yaşam mücadelesi” çıkıyor. Bu kentte yaşayan her bir vatandaşımız için çalışmaya, her bir vatandaşımız için mücadele etmeye söz veriyorum. Başkanım Ahmet Erginler’e ve yönetimine konukseverliği için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ