DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22301611,30%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

244 okunma

‘Edirne’ye Kadın Eli Değecek’

Edirne Bağımsız Belediye Başkan Adayı Songül Çetinkaya Tül, Edirne'nin potansiyelini en üst düzeye çıkaracaklarını vurgulayarak, "1 Nisan sabahı Edirne'ye kadın eli değecek ve şehrimiz daha düzenli, yaşanabilir bir kent olacak" dedi…

ABONE OL
31 Ocak 2024 16:10
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Bağımsız Belediye Başkan Adayı Songül Çetinkaya Tül, Edirne’yi Avrupa şehirleriyle yarışır bir kent haline getirecek yenilikçi projelerini ve vizyonunu açıkladı. “1 Nisan sabahı Edirne’ye kadın eli değecek ve şehrimiz daha düzenli, yaşanabilir bir kent olacak” diyen Tül, Edirne’nin potansiyelini en üst düzeye çıkaracaklarını vurguladı.
GÜÇLÜ KADROYLA GELİYORUZ
Uzun yıllar boyunca Edirne’nin sıkıntılarını yakından takip eden ve çözüm üreten bir isim olan Tül, bu deneyimini Edirne’nin yeniden yapılanmasında kullanacağını belirtti. Tül, “Şehrimizin ayağa kalkması için yeni, güçlü bir programa ve yetkin bir kadroya ihtiyacımız var. Ekip olarak, hangi alanda ne yapacağımızı biliyoruz ve Edirne için büyük bir kalkınma seferberliği başlatacağız,” dedi.
EKONOMİK SEFERBERLİK İLE BAŞLIYORUZ
Tül, öncelikle ekonomik kalkınmayı hedefleyerek, şehrin taşıma sektörü başta olmak üzere birçok alanda yaşanan ekonomik sıkıntıların üstesinden geleceklerini ifade etti. “Bir şehri ekonomik olarak ayağa kaldırmadan gerçek kalkınma sağlanamaz,” diyen Tül, bu yönde somut adımlar atacaklarını açıkladı.
ÇOĞULCULUK VE KATILIMCILIK VURGUSU
Songül Çetinkaya Tül, yönetim anlayışında çoğulculuğu ve katılımcılığı ön planda tutacaklarını söyledi. “Hiçbirimiz hepimiz kadar akıllı olamayız,” diyerek, farklı siyasi görüşlerden bireyleri sürece dahil etme sözü veren Tül, bu yaklaşımın şehri sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda canlandıracağına inandığını söyledi.
YAŞANABİLİR BİR EDİRNE İÇİN
Belediyeciliğin yol, kaldırım ve kentleşmeden ibaret olmadığını vurgulayan Tül, “Edirne’mize dönüp bir bakın, eksikleri göreceksiniz. İşte biz bu eksiklikleri tamamlamak için geliyoruz” dedi. Tül, gençler, kadınlar, engelliler başta olmak üzere toplumun bütün katmanlarını kucaklayacak projeleri ile Edirne’yi çağdaş, yaşanabilir ve huzurlu bir kente dönüştürmeyi hedeflediklerini bildirdi.
Songül Çetinkaya Tül, Edirne’nin geleceğine parlak bir vizyon çizerek, şehrin sakinlerine daha yeşil, daha çevreci ve butik bir kentleşme vaad ederken, “İnsanına değer veren, çevreci ve kent dokusuna uygun bir kentleşmeyi tamamlamak için çalışacağız” diyerek sözlerini noktaladı.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ