DOLAR 32,2635 0.01%
EURO 34,7062 -0.04%
ALTIN 2.394,61-0,23
BIST 10.262,75-0,71%
BITCOIN 2004423-3,42%
Edirne
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

373 okunma

CHP Edirne’de 7 adayını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne'de 2 ilç be 5 belde de Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. Süloğlu'nda Mehmet Ormankıran yeniden, Lalapaşa ilçesinde Zafer Sezgi Geldi Belediye Başkan adayı oldu.

ABONE OL
14 Aralık 2023 23:06
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne’de 2 ilçe, 5 belde de Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. Süloğlu’nda Mehmet Ormankıran yeniden, Lalapaşa ilçesinde Zafer Sezgi Geldi Belediye Başkan adayı oldu.

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Parti Meclisi toplantısı sonrasında kesinleşeen Belediye Başkan adaylarını açıkladı. Yücel, “Bugün Parti Meclisimizde 4’ü Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmak üzere, 227 seçim çevresinde Parti Meclisimizde aldığımız kararla Belediye Başkan Adaylarımızı belirledik. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayımız; İstanbul’u AKP’nin talancı belediyecilik anlayışından kurtaran ve halkçı belediyecilik anlayışını getiren Sayın Ekrem İmamoğlu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız ise, Ankara’yı parsel parsel satanlardan kurtaran ve Ankara’yı sosyal belediyecilik anlayışıyla tanıştıran Sayın Mansur Yavaş. Bursa ve Balıkesir İllerimizde de daha önce partimizin ve örgütümüzün, üzerinde mutabakata vardığı, ayrıca anketlerde de kazandığını gördüğümüz isimler Parti Meclisi kararıyla bugün adaylaştı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Mustafa Bozbey. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız ise Sayın Ahmet Akın.” dedi.

EDİRNE’DE 7 ADAY AÇIKLANDI

CHP’den yapılan açıklamaya göre Edirne’de 7 aday belli oldu. Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran yeniden aday göserildi.  

Lalapaşa ilçesinde ise Zafer Sezgi Geldi CHP Belediye Başkan adayı oldu.

Kırcasalih beldesinde mevcut Belediye Başkanı Hüseyin Tütüncü, Keşan Beğendik’te Muhammet Örnek ve Meriç Küplü de Gökmen Altay yeniden aday gösterildi. İpsala Esetçe beldesinde İbrahim Örs,  Yenimuhacır’da Tamer Kıral, aday olarak gösterildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ