DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22366412,75%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

176 okunma

CHP Adayı Gencan Akın, esnafın nabzını tuttu!

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Avukat Filiz Gencan Akın, seçim çalışmalarını şehir merkezinde esnaf ziyaretleri ile devam etti.

ABONE OL
18 Mart 2024 15:20
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Avukat Filiz Gencan Akın, seçim çalışmalarını şehir merkezinde esnaf ziyaretleri ile devam etti.
Gencan Akın, Tahtakale ve Balık Pazarı Caddesi’nde esnafımızı ziyaret ederek, hayırlı işler diledi. Akın, Esnafımızın ve halkımızın dertlerini, sorunlarını ve beklentilerini dinledik. Onların yanında olduğumuzu ve her zaman destekçisi olacağımızı bir kez daha hatırlatarak, esnafımıza can suyu olacak projelerimizi paylaştık. Sizlere olan bağlılığımızı ve desteğimizi her zaman hissedeceksiniz! Esnaf Kazanacak, Edirne Kazanacak” dedi.


Gezi sırasında vatandaşlarla da sohbet eden CHP Adayı Gencan Akın, bazı vatandaşalra parti rozeti de taktı.


GECE KAFE ZİYARETLERİ
CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Avukat Filiz Gencan Akın, dün akşamda kafe ziayretleri yaparak vatandaşlarla biraraya geldi ve projeleri hakkında bilgi verdi.


Gencan Akın ziyaretlerle ilgili şunları paylaştı:
Dinlenti Park Kafe’de vatandaşlarımızla buluştuk. Gençlerimizle kucaklaşmaya; onların güveni ve sevgisiyle Edirne’mize yeni bir gelecek yazmaya hazırlanıyoruz. “Gençlere tam destek” diyerek çıktığımız bu yolda gençlerle buluşturacağımız projeleri paylaştık.
Kariyer ve İstihdam Merkezi’miz ile gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlayacak; “Genç Kafe” ile uygun fiyata, kaliteli hizmet sunacağız. Edirne merkezde ikamet edip, merkez ilçe dışında üniversite öğrenim gören öğrencilerimize burs desteğinde bizden
Haydi gençler, Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılı sizlere emanet.
1 doların 32 TL, bir kahvenin 120 TL olduğu ülkemizde gençlerimizin yaşadığı zorluklara elbette ki göz yummayacağız!

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ