DOLAR 32,2578 0%
EURO 34,6921 -0.08%
ALTIN 2.401,900,08
BIST 10.257,44-0,76%
BITCOIN 2008091-2,67%
Edirne
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

20:12

AKŞAM'A KALAN SÜRE

240 okunma

Yılmaz ve Konakçı’ya suç duyurusu

Eğitim İş Edirne Şubesi yönetim kurulu, Atatürk'e hakaret ettiği sözlerle gündeme oturan eski Refah Partisi Milletvekili Şevki Yılmaz ve İmam Halil Konakçı hakkında Edirne Adliyesi'nde suç duyurusunda bulundu…

ABONE OL
22 Şubat 2024 15:53
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
Eğitim İş Edirne Şubesi yönetim kurulu, Atatürk’e hakaret ettiği sözlerle gündeme oturan eski Refah Partisi Milletvekili Şevki Yılmaz ve İmam Halil Konakçı hakkında Edirne Adliyesi’nde suç duyurusunda bulundu.
Sultan II. Abdülhamid’in 4. kuşak torunu Orhan Osmanoğlu’nun kızı Berna Sultan Osmanoğlu’nun nikâh töreninde, eski Refah Partisi Milletvekili Şevki Yılmaz’ın sarf ettiği “Osmanlı’yı süren soysuzları lanetliyorum” sözleri kamu oyunda büyük tepki alarak yankı uyandırdı. Yılmaz’ın sözlerine gülümseyip ‘amin’ diyen imam Halil Konakçı’ya da tepkilerin sürdüğü olayla ilgili ülkenin dört bir yanından suç duyurularında bulunurken, bir suç duyurusu da Edirne’den yapıldı.
EĞİTİM İŞ EDİRNE ŞUBESİ’NDEN SUÇ DUYURUSU
Eğitim İş Edirne Şubesi yönetimi, dün Edirne Adliyesi’ne giderek Yılmaz ve Konakçı hakkında suç duyurusunda bulundu. Şube yönetimince konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Türkiye Cumhuriyeti’ne ve kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e dil uzatanlarla mücadelemize devam ediyoruz. Ülkemizin bütün nimetlerinden yararlanan, kendi yararlandığı yetmezmiş gibi sülalesini de faydalandıran, bütün bunlara rağmen tek vasfı bulduğu her fırsatta mikrofonu eline alarak ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret etmek olan Şevki Yılmaz ve türdeşi Halil Konakçı hakkında Edirne Adliyesine giderek Eğitim İş Edirne Şubesi adına suç duyurusunda bulunduk” denildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ