DOLAR 32,2869 0.08%
EURO 34,9094 0.26%
ALTIN 2.396,770,16
BIST 10.247,75-0,86%
BITCOIN 1979439-2,70%
Edirne
19°

KAPALI

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

133 okunma

UYAP ile 2 bin785 kişi yakalandı

Edirne’de İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 2023 yılı içerisinde UYAP - Ulusal Yargı Ağı Projesi üzerinden haklarında arama kararı bulunan 2 bin785 kişi yakalanarak adli makamlara sevk edildi…

ABONE OL
3 Ocak 2024 18:05
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’de İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 2023 yılı içerisinde UYAP – Ulusal Yargı Ağı Projesi üzerinden haklarında arama kararı bulunan 2 bin785 kişi yakalanarak adli makamlara sevk edildi..

Edirne Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan konuya ilişkin açıklamada şunlara yer verildi:

“Edirne İl Jandarma Komutanlığınca,emniyet ve asayişin sağlanmasına,aranan şahısların yakalanarak adalete teslim edilmesine yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.

Bu kapsamda; ekiplerimiz tarafından 2023 yılı içerisinde icra edilen faaliyetler neticesinde UYAP (Ulusal Yargı Ağı Projesi)üzerinden haklarında arama kararı bulunan 2785 şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edilmiştir.

Emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik çalışmalara yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir.”

5 KİŞİ CEZAEVİNE

Bu arada Keşan ilçesinde çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile arama kaydı bulunan 6 kişiden 5’i sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Edirne Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Buna ilişkin açıklama da şöyle denildi:

“Edirne İl Jandarma Komutanlığınca sorumluluk bölgesinde emniyet,asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişileri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkartarak faillerini yakalayarak adli mercilere teslim edilmesi sağlamak amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir.

Bu kapsamda; Asayiş Timleri ve JASAT Dedektifleri tarafından Keşan ilçesinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan araştırma ve takip sonucu; çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile arama kaydı bulunan 6 şahıs yakalanmıştır.Yakalanan şahıslardan 5’i sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Edirne Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir, 1 şahıs ise ifadesinin alınmasına müteakip adli makamlarca serbest bırakılmıştır.

Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimizde asayiş ortamının sağlanması ve yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişilerin yakalanarak adli makamlara teslim edilmesini sağlamak amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak yine halkımızın desteği ile devam edilecektir. “

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ