DOLAR 32,2113 -0.04%
EURO 35,4196 0.32%
ALTIN 2.523,680,93
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN 2144936-0,65%
Edirne
20°

KAPALI

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

276 okunma

Aramızdan ayrılanlar

ABONE OL
4 Ocak 2024 10:28
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SEBAHAT DOĞAN VEFAT ETTİ
Ciğerci Aydın’ın annesi Sebahat Doğan 77 yaşında vefat etti. Merhum Abdullah Doğan’ın eşi, Mustafa Doğan, Çetin Doğan, Metin Doğan, Kader Çakmak, Kokobüs işletmecisi Tekin Doğan ve Ciğerci Aydın Doğan’ın anneleri olan merhumenin cenazesi dün öğle namazının ardından Eski Camide kılınan cenaze namazı sonrası Hasköy Mezarlığında toprağa verildi.
HÜRMÜZ ÖZÇAN VEFAT ETTİ
Karaağaç Mahallesi sakinlerinden merhum Nuri Özçan’ın eşi Hürmüz Özçan 87 yaşında vefat etti. Filiz Ekinci, İbrahim ve Nurettin Özçan’ın anneleri, Merzuka Parmak’ın ablası, Yalçın, Göksel, Gökay ve Hamdi Parmak’ın teyzesi olan merhumenin cenazesi dün Karaağaç Eski Camide öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Karaağaç Mezarlığında toprağa verildi.
FATMA ÇITTIK VEFAT ETTİ
Köşen Köy sakinlerinden merhum Hasan Çıttık’ın eşi Fatma Çıttık 90 yaşında vefat etti. Hüseyin ve Bahattin Çıttık ile Güler Cessur’un anneleri, İlker Çıttık, Sinem Çıttık ve İlknur Tura’nın babaanneleri, Ayla Kocatürk, Bircan Kocatürk, Hasan ve Emel Cessur’un anneanneleri olan merhume dün Köşen Köy Camisinde öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.
NECİBE DAHNACI VEFAT ETTİ
Kıyık semti sakinlerinden merhum Mustafa Dahnacı’nın eşi Necibe Dahnacı 85 yaşında vefat etti. Süleyman ve Hüseyin Dahnacı’nın anneleri, Gülşah Dahnacı’nın kayınvalidesi olan merhumenin cenazesi dün Kıyık Yeni Camide öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verildi.


TALİA KARAGÜR VEFAT ETTİ
Küçükpazar semti sakinlerinden Bakkal Yaşar Karagür’ün eşi Talia Karagür 84 yaşında vefat etti. Nesrin, Nevin, Melih ve Neslihan’ın anneleri olan merhumenin cenazesi dün Küçükpazar Sarı Camide öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Acı Çeşme Mezarlığında toprağa verildi.
AHMET ZULE VEFAT ETTİ
Barutluk Mahallesi sakinlerinden Kadriye Zule’nin eşi Ahmet Zule 84 yaşında vefat etti. Turan Zule, Ayşe Karanfil, Türkan Milon, Cengiz, Hüseyin ve Murat Zule’nin babaları olan merhumun cenazesi dün Kıyık Kıyak Baba Camisinde ikindi namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ