DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22360642,65%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

369 okunma

Trakya Kabataşlılar’ın büyük buluşması

Trakya Kabataşlılar Derneği'nin çağrısıyla aralarında eski milletvekilleri, halen görevde olan ve görevini tamamlamış belediye başkanları, çok sayıda akademisyen, doktor, avukat, eczacı , mühendis, mali müşavir, öğretmen, turizmci, iş adamı, çiftçi vb meslek mensubu yüzü aşkın Kabataş Erkek Lisesi mezunu Edirne'de bir araya geldi…

ABONE OL
11 Şubat 2024 17:34
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Kabataşlılar Derne-ği’nin çağrısıyla Kabataşlıların büyük buluşması Edirne’de gerçekleşti. Aralarında eski milletvekilleri, halen görevde olan ve görevini tamamlamış belediye başkanları, çok sayıda akademisyen, doktor, avukat, eczacı , mühendis, mali müşavir, öğretmen, turizmci, iş adamı, çiftçi vb meslek mensubu yüzü aşkın Kabataş Erkek Lisesi mezunu bir araya geldi. Edirne, Uzunköprü, Keşan, Tekirdağ, Kırklareli, Çorlu, Babaeski , Lüleburgaz , Çerkezköy olmak üzere Trakya’nın bir çok yerinden ve İstanbul’dan geceye gelen üyeler sayesinde katılım yüksek oldu.


Edirne Happy Grill Restaurant’da 9 Şubat 2024 akşamı gerçekleştirilen yemeğe, Kabataş Erkek Lisesi’nin Müdürü Dr. Muharrem Bayrak, Baş Müdür Yardımcısı Ayşe Bozdağ, Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı Başkanı Ahmet Çağlar ile birçok vakıf üyesi, İstanbul Kabataş Erkek Liseliler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ve dernek üyeleri ile Kabataş Erkek Lisesiler Derneği üyeleri de katılarak coşkuya ortak oldu.


Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde okuyan 2017 ve 2018 Mezunu çoğu kız genç Kabataşlı öğrenciler, Trakya Kabataşlılar Derneği’nin onursal başkanı, Trakya Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Osman İnci ile aynı masada güzel bir görüntü verdi.


Yarım asır önce mezun olmuş Kabataşlılarla, yeni mezunların kaynaşması, coşkusu geceye damgasını vurdu. Kabataş Erkek Liselilerin Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı olduğu hatırlatıldı. Geceye katılan Kabataşlılar, öğrencilere destek olunması, mezunlar arasında dayanışmanın sağlanması, Kabataşlılık ruhunun yaşatılması, iletişim ağının güçlendirilmesi, Kabataşlı Kurumlar arasındaki ilişkinin sağlamlaştırılması mesajlarını verdi. Trakya Kabataşlılar Derneğinin faaliyetlerinin Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ il ve ilçelerine yayılması istendi.


Yıllar sonra bir araya gelip bir ağızdan şarkılara, marşlara sloganlara; Kabataş Erkek Lisesi mezunu opera sanatçısı Zafer Erdaş’ın söylediği türkülere eşlik ederek geceyi sonlandıran Trakya Kabataş Erkek Liseliler’in coşku ve mutluluğu görülmeye değerdi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ