DOLAR 32,3069 0.06%
EURO 34,9723 0.31%
ALTIN 2.395,640,12
BIST 10.247,75-0,86%
BITCOIN 1976575-1,66%
Edirne
19°

KAPALI

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

300 okunma

Teoman Özdöl’e son görev

Geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucunda vefat eden, Edirne Barosu'nun 2004-2006 dönemi başkanı Avukat Teoman Özdöl dün Edirne'de son yolculuğuna uğurlandı…

ABONE OL
6 Mart 2024 18:04
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
Geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucunda vefat eden, Edirne Barosu’nun 2004-2006 dönemi başkanı Avukat Teoman Özdöl dün Edirne’de son yolculuğuna uğurlandı. Hafta sonu rahatsızlanarak Edirne Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Özdöl, burada yapılan tüm müdahaleye karşın kurtarılamayarak 70 yaşında yaşama gözlerini yumdu.


Çeşitli dönemlerde Edirne Barosu’nda yöneticilik ve bir dönem de başkanlık yapan Özdöl, Cumhuriyet Halk Partisi’nde de önemli görevler üstlendi. İl Başkanlığı, merkez ilçe ve il teşkilatında yöneticilikler yapan Avukat Teoman Özdöl; Neriman Yavuz Özdöl ile evli, Deniz İlke ve Aslı Bilge isimli iki kız çocuğu babasıydı. Ümran Özdöl Yüksel ve Erman Özdöl’ün kardeşleri olan Özdöl’ün erken vedası, hukuk ve siyaset camiasının yanı sıra kentte de büyük üzüntüyle karşılandı.


Amerika’da yaşayan kızlarının gelmelerinin beklenmesi nedeniyle Avukat Teoman Özdöl’ün cenazesi, vefatından iki gün sonra dün son yolculuğuna uğurlandı. Özdöl için ilk tören Edirne Barosu önünde yapıldı. Törene Baro Başkanı Av. Gökhan Karakoç, merhumun eşi Neriman Özdöl, kızları Deniz İlke ve Aslı Bilge ile meslektaşları katıldı. Özdöl’ün cenazesi dün Eski Camide öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin gözyaşları arasında Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verildi.
Eski Cami’deki cenaze töreni, Edirne Barosu ve siyaset dünyasındaki isimleri de bir araya getirdi. Cenaze törenine Edirne Milletvekilleri Ediz Ün ve Ahmet Baran Yazgan, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Belediye Başkanı Adayları Filiz Gencan Akın, Belgin İba ve Hamdi Sedefçi, siyasi parti il başkanlarının yanı sıra Özdöl’ün sevenleri de katılarak aileye başsağlığı dileğinde bulundu.


ŞÜKRÜ CİRAVOĞLU VE EŞİ DE CENAZE TÖRENİNE KATILDI
Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Belediye Başkan adaylığından Genel Başkan Özgür Özel’in isteği ile ayrılmak zorunda kalan Eczacı Şükrü Ciravoğlu da eşi Güzin Ciravoğlu ile birlikte cenaze törenine katıldı. Partililer, Ciravoğlu’na da geçmiş olsun dileğinde bulundu.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ