DOLAR 32,1528 -0.2%
EURO 35,0406 -0.04%
ALTIN 2.522,880,91
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN %
Edirne
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

371 okunma

Tekne motoru fareleri tutuklandı

Keşan'da çaldıkları tekne motorunu İstanbul'da bir kişiye sattıkları tespit edilen iki kişinin daha önce de10 tekne motoru hırsızlığı olayını işledikleri ortaya çıktı…

ABONE OL
16 Kasım 2023 18:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keşan’da çaldıkları tekne motorunu İstanbul’da bir kişiye sattıkları tespit edilen iki kişinin daha önce de10 tekne motoru hırsızlığı olayını işledikleri ortaya çıktı. İki kişi tutuklanarak cezaevine konuldu.
Edirne Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan konuya ilişkin açıklama şöyle:
“Edirne İl Jandarma Komutanlığı’nca sorumluluk bölgesinde emniyet,asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişileri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkartarak faillerini yakalayarak adli mercilere teslim edilmesi sağlamak amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir.


Bu kapsamda; JASAT timi tarafından Edirne İli Keşan ilçesinde tekne motoru hırsızlığı olaylarının aydınlatılmasına yönelik yapılan faaliyetlerde; 2 şahsın tekne motoru hırsızlığı yaptığı ve motorları İstanbul ilinde tekne motoru alım/satımı yapan 1 şahsa sattıkları ve başka 2 şahsın da bu suçlara iştirak ettikleri tespit edilmiştir. Şüphelilerin alınan ifadelerinden ve diğer tespitlerden daha önceden meydana gelen ve takibi yapılan 10 Tekne Motoru Hırsızlığı olayını işledikleri tespit edilmiş ve bu olaylar aydınlatılmıştır.
Şüpheli 5 şahıs hakkında yapılan adli tahkikatın ardından sevk edildiği adli makamlarca 2’si tutuklanarak Edirne Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir
Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimizde asayiş ortamının sağlanması ve yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişilerin yakalanarak adli makamlara teslim edilmesini sağlamak amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ