DOLAR 32,2428 0.11%
EURO 35,1550 0.13%
ALTIN 2.505,520,21
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN 2135687-1,18%
Edirne
20°

KAPALI

03:45

İMSAK'A KALAN SÜRE

187 okunma

Tahmis ve Atatürk Bulvarı’nda onarım

Edirne Belediye Başkanı Avukat Filiz Gencan Akın, Ramazan bayramı sonrası ilk iş gününde şehir merkezinde onarım çalışmalarını yerinde denetledi…

ABONE OL
15 Nisan 2024 17:47
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediye Başkanı Avukat Filiz Gencan Akın, Ramazan bayramı sonrası ilk iş gününde şehir merkezinde onarım çalışmalarını yerinde denetledi. Ekiplerin çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Gencan Akın, vatandaşlarla da bir araya geldi.
Edirne Belediyesi ekipleri şehir yol ve kaldırımlarında bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor. Tahmis Meydanı ve Atatürk Bulvarı’ndaki onarım çalışmalarını sürdüren ekipler, Belediye Başkanı Avukat Filiz Gencan Akın tarafından denetlendi.


Başkan Gencan Akın, “Yenileme ve onarım çalışmalarımızı sürdürdüğümüz; şehrimizin gözde noktası Tahmis Meydanı’ndayız. Burada, vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın önerilerini dinledik, projelerimizi konuştuk, fikirlerimizi paylaştık. Halkımızdan aldığımız güç ve güvenle; Hepimizin Edirne’si için; Hep birlikte çalışıyoruz” dedi.


ATATÜRK BULVARI’NDA ONARIM
Başkan Gencan Akın daha sonra Atatürk Bulvarı üzerinde kaldırım yenileme çalışmaları gerçekleştiren ekiplere kolaylıklar diledi.
Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, vatandaşlarla da sohbet ederek yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi vererek, sohbet etti.
Gencan Akın, “Edirne’mizin kalbinde, Atatürk Bulvarı üzerinde gerçekleştirilen onarım çalışmalarımız ile şehrimizin çehresini yeniden şekillendiriyor, estetik bir görünüme sahip, daha güzel bir Edirne için hep birlikte çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ