DOLAR 32,2578 0%
EURO 34,6921 -0.08%
ALTIN 2.401,900,08
BIST 10.257,44-0,76%
BITCOIN 2008091-2,67%
Edirne
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

20:12

AKŞAM'A KALAN SÜRE

195 okunma

Dinar’a takdirname!

Edirne Belediyesi'nce Fahri Turizm Elçisi beratı verilen Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar'a, Edirne Turizm Tarih Kültürel Sosyal Yardımlaşma ve Balkan Ülkeleri Dostluk Derneği tarafından takdirname verildi…

ABONE OL
15 Nisan 2024 17:40
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
Edirne Belediyesi’nce Fahri Turizm Elçisi beratı verilen Edirne’yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar’a, Edirne Turizm Tarih Kültürel Sosyal Yardımlaşma ve Balkan Ülkeleri Dostluk Derneği tarafından takdirname verildi.
Edirne’nin gastronomik değerlerinden tava ciğer tanıtımında önde gelen ismi Edirne’yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, geçtiğimiz aylarda, Edirne Belediyesi’nce Fahri Turizm Elçisi bera-tıyla ödüllendirildi. Dinar’a, üyesi olduğu Edirne Turizm Tarih Kültürel Sosyal Yardımlaşma ve Balkan Ülkeleri Dostluk Derneği bu başarısından dolayı takdirname verdi. Selimiye Camisi Mimar Sinan Heykeli önünde toplanan dernek üyeleri Sami Gültekin, Cengiz Gültekin ve Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, törene katıldı.


Dinar törende takdirnamesini, derneğin yönetim kurulu üyesi Cengiz Gültekin’den aldı. Gültekin buradaki konuşmasında, “Bugün Turizm Haftası başlıyor. Bu anlamda Bahri Bey’e de belediye fahri turizm elçisi unvanı verdi. Biz bunu takdirle karşılıyoruz. Bahri bey aynı zamanda bizim derneğimizin de denetim kurulu başkanıdır. Kendisine görevinde başarılar diliyoruz, her zaman yanındayız” dedi.
Dinar da, başarısının arkasında dernek üyelerinin yattığını belirtip, “Ben bu ödülleri alıyorum ama biraz da haksızlık ediyorum herhalde. Benim de üyesi olduğum bu güzide derneğe çok teşekkür ediyorum. Hep beraber çalışıyoruz, bu işin içerisinde onlar da var, benim gözümde onlar daha büyük turizm elçisi çünkü onların sayesinde sesimizi dünyaya duyuruyoruz. Çok teşekkür ediyorum kendilerine” diye konuştu.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ