DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN 2152315-0,14%
Edirne
15°

KAPALI

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

304 okunma

Sevda’ya gözyaşlarıyla veda

Edirne'de görevli komiser Ali Y., boşandığı eşi polis memuru Sevda Kuş'u (37) evinde tabanca ile vurarak öldürdü... Ali Y. olay sonrası gözaltına alınırken, Sevda Kuş dün İl Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törenle gözyaşları içerisinde Tekirdağ'ın Muratlı ilçesine uğurlanıp, burada toprağa verildi...

ABONE OL
16 Şubat 2024 13:34
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
Edirne’de görevli komiser Ali Y., boşandığı eşi polis memuru Sevda Kuş’u (37) evinde tabanca ile vurarak öldürdü.

Olay, Perşembe günü akşam saatlerinde Kocasinan Mahallesi, Muammer Aksoy Caddesi üzerindeki polis lojmanlarında meydana geldi. Süloğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli komiser Ali Y., bir süre önce boşandığı, İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru eski eşi Sevda Kuş’un oturduğu lojmana gitti. Burada henüz bilinmeyen nedenle çıkan tartışmada Ali Y., üzerindeki tabancayla Sevda Kuş’a ateş etti. Göğüs bölgesine iki kurşun isabet eden Kuş kanlar içinde yığılırken, Ali Y. ise çıplak ayakla evden yaya olarak kaçtı. Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Sevda Kuş, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. 1 çocuk annesi Kuş, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Olaydan sonra kaçan Ali Y. ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.


EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDE TÖREN DÜZENLENDİ
Olayda hayatını kaybeden Sevda Kuş için bugün Edirne İl Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Törene Edirne Vali Yardımcısı Sıdkı Zehin, İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun ve müdür yardımcıları ile Kuş’un mesai arkadaşları ve çok sayıda meslektaşı katıldı. Kuş’un biyografisinin okunduğu törende konuşan İl Emniyet Müdürü Karaburun’un kelimeler boğazında düğümlendi. Gözyaşlarına hakim olamayan Karaburun, “Dün akşam saatlerinde ilimizde meydana gelen menfur saldırı neticesinde hakkın rahmetine kavuşan Sevda Kuş, bizim hakkımız sana helal olsun, sen de bize hakkını helal et. Ruhun şad olsun, sen iyi bir polistin, biz şahidiz, ruhun şad olsun” dedi.


TEKİRDAĞ’DA TOPRAĞA VERİLDİ
Kuş’un naşı, gözyaşları içerisinde omuzlar üstünde Emniyet Müdürlüğü’nden alınarak memleketi Tekirdağ’ın Muratlı ilçesine götürüldü. Kuş burada ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ