DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22376822,75%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

160 okunma

Sansı mezarı başında anıldı

Edirne'nin unutulmaz simalarından; eğitimci, yazar ve bestekâr Beyazıt Sansı, vefatının 4’üncü yıldönümünde sevenleri tarafından kabri başında anıldı...

ABONE OL
17 Mayıs 2024 16:34
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER

Edirne’nin unutulmaz simalarından; eğitimci, yazar ve bestekâr Beyazıt Sansı, vefatının 4’üncü yıldönümünde sevenleri tarafından kabri başında anıldı.

Eğitimci-Yazar ve Kırkpınar Marşı’nın bestekarı Beyazıt Sansı, ölümünün 4’üncü yıldönümünde kabri başında anıldı. Sansı ailesi ve yakınlarının katılımıyla gerçekleşen anma programında, merhum Beyazıt Sansı için dualar edildi. Duygu dolu anlar yaşayan Beyazıt Sansı’nın oğlu Seven Sansı, anma programına katılım gösteren tüm yakınlarına teşekkür etti.

Seven Sansı, “Kimler gerçek dost, kimler kadir-kıymet bilen insanlar bugün de belli oldu. Zaten babam hayattayken de bu dostları yanındaydı, şimdi de yanındalar. Anma programına katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Babamın çok yakın dostu olan Bahri ağabeye de Allah rahmet eylesin” dedi.

Sansı’nın sevenlerinden Recep Dural da, hem Beyazıt Sansı’yı hem de geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Edirne’nin Turizm Elçisi Bahri Dinar’ı rahmetle andıklarını ifade etti.  Dural, “Bizleri Beyazıt Hoca ile buluşturan en başta rahmetli Bahri ağabeyimizdi. Hepimizin ortak noktası olan Bahri ağabeyimizi de rahmetle anıyoruz. Bahri ağabeyin vesilesiyle Beyazıt Hoca ile tanıştık; çok değerli bir insandı. Her yıl Bahri ağabeyin vesilesiyle anıyorduk ama maalesef bu yıl onu da Beyazıt Hocanın yanına gönderdik. Orada kavuştular. İkisi de Edirne aşığıydı. İkisi de hiçbir beklentileri olmadan çalışmalar yaptılar. Bugün burada bulunanlar da canı gönülden buradalar. İkisini de rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ