DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22366412,75%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

152 okunma

Eğitim-İş mazbatalarını aldı

Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası (Eğitim-İş) Edirne Şubesinde,  7.olağan genel kurulunda yönetim kuruluna seçilenler mazbatalarını Merkez İlçe Seçim Kurulu Müdürü Sevil Cellek'ten aldı…

ABONE OL
17 Mayıs 2024 16:20
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası (Eğitim-İş) Edirne Şubesinde,  7.olağan genel kurulunda yönetim kuruluna seçilenler mazbatalarını Merkez İlçe Seçim Kurulu Müdürü Sevil Cellek’ten aldı.

Eğitim-İş Edirne Şubesi Yönetim Kurulu görev dağılımı şu şekilde oldu:

Nedim Zobar, Şube Başkanı

Şube Sekreteri Olcay Dal

Mali Sekreter Erhan Toprak

Örgütlenme Sekreteri Reyhan Kaplan

Basın Yayın Sekreteri Deniz Şeker

Özlük Hukuk ve TİS Sekreteri Gülsüm Erkıran

Eğitim Sekreteri Güngör Gerey

Eğitim-İş Edirne Şube Başkanı Nedim Zobar yaptığı açıklamada; önceki dönemde görev almış başta Şube Başkanı Murat Akçay’a, yönetimine, İlçe Temsilciliklerine, iş yeri temsilcilerine, üyelerine ve emeği geçen herkese çok teşekkür etti. Yeni yönetim kurulu ile Eğitim-İş’in büyümesi, sesinin güçlü çıkması için çok çalışacaklarını ve eğitim emekçilerinin sesi olmaya devam edeceklerini belirtti.

Eğitim-İş Edirne Şubesi’nin yeni dönemde de laik, demokratik, çağdaş, bilimsel ve kamusal eğitim mücadelesine devam edeceğini belirten Zobar, eEğitim çalışanlarının güçlü sesi olan Eğitim-İş’in etkili, cesur, çalışkan bir ekiple; üyelerinin mesleki, hukuki, özlük ve ekonomik haklarının kazanımları için mücadele eden sendikal anlayışla hep birlikte mücadeleye devam edeceklerini dile getirdi.

Zobar, “Eğitim-İş Edirne Şubesi Genel Kurulunda bizlere güvenerek yönetim kuruluna seçen örgütümüze çok teşekkür ediyoruz. Yeni seçilen yönetim, denetim ve disiplin kurulundaki arkadaşlarımızla yeniden dönemin örgütümüze hayırlı olmasını diliyorum” dedi..

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ