DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22362592,33%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

265 okunma

Öğretmene Ölçme ve Değerlendirme Eğitimi

Edirne İl Millî Eğitim Müdürlüğü Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından hazırlanan ve Trakya Kalkınma Ajansı tarafından teknik destek hibesi almaya hak kazanan "Doğru Soru Bilmenin Yarısıdır" adlı projenin açılış programı gerçekleştirildi…

ABONE OL
12 Şubat 2024 17:58
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne İl Millî Eğitim Müdürlüğü Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından hazırlanan ve Trakya Kalkınma Ajansı tarafından teknik destek hibesi almaya hak kazanan “Doğru Soru Bilmenin Yarısıdır” adlı projenin açılış programı gerçekleştirildi.


Selimiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans Salonunda dün düzenlenen açılış programına İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, T.Ü. Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Meltem Acar Güvendir, Müdürlüğün yöneticileri ile Trakya Üniver-sitesi’nden akademisyenler ve eğitim görecek öğretmenler katıldı.
Doğru Soru Bilmenin Yarısıdır projesi kapsamında Edirne Merkez, Havsa, Lalapaşa ve Süloğlu ilçelerindeki orta okullarda görev yapmakta olan Türkçe, İlköğretim Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İngilizce öğretmenleri ile liselerde görev yapmakta olan Türk Dili ve Edebiyatı, Coğrafya, Tarih, Felsefe, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İngilizce, Matematik, Fizik, Kimya ve Biyoloji branşlarından 30 öğretmenine 5 gün süresince toplamda 35 saat eğitim verilecek.
İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, açılış programında yaptığı konuşmasında projenin hazırlanmasında emeği geçenler ile projeye hibe desteği sağlayan Trakya Kalkınma Ajansına ve Trakya Üniversitesi akademisyenlerine teşekkür ederek, projenin katılımcı öğretmenlere hayırlı olması temennilerinde bulundu.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ