DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22387002,88%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

237 okunma

O iftarı anlattı!

CHP Edirne Belediye Başkanlığı adaylığından çekilen Şükrü Ciravoğlu, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın, Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan'ın da katılımıyla iş insanlarına verdiği iftar yemeğinde yer almasıyla ilgili yaşanan polemiklere yanıt verdi... Yemeğin AK Parti yemeği gibi lanse edilmesine tepki gösterip, kendisine Edirne Sanayici İş Adamları Derneği'nden davet geldiği için gittiğini ifade eden Ciravoğlu, "Bizim sivil toplum kuruluşlarıyla hayatımız böyle. Bunun içerisinde bir siyaset yok. Yemek bitti, çıktım. Bunun AK Parti yemeği olarak lanse edilip beni siyaseten zor durumda bırakmaya çalışanlarla ilgili hukuki başvuruyu yaptım" dedi...

ABONE OL
28 Mart 2024 17:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
Edirne’de Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ETSO), Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan’ın da katılımıyla iş insanlarına verdiği iftara, CHP’den adaylıktan çekilen Şükrü Ciravoğlu’nun da katılması dikkat çekti.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, ETSO’nun düzenlediği iftar yemeğinde önceki akşam kentteki iş insanlarıyla bir araya geldi. Çok sayıda dernek, sivil toplum kuruluşu, kooperatif ve siyasi parti temsilcisinin de katıldığı yemeğe CHP’de adaylıktan çekilen Şükrü Ciravoğlu’nun da katılması, kent gündemine oturdu. Konuyla ilgili Hudut’a konuşan Ciravoğlu, yemeğin AK Parti yemeği gibi lanse edilmesine tepki gösterip, kendisine davetin EDSİAD’dan geldiği için gittiğini belirtti.


‘BANA DAVET İŞ ADAMLARINDAN GELDİ’
Yemeği ETSO’nun, Edirne Valiliği ile ortaklaşa düzenlediğine dikkat çeken Ciravoğlu, “Valilikle ETSO’nun düzenlediği yemek ve EDSİAD da ortak buna. EDSİAD Başkanı İsmet Açıkgöz’den rica geldi, ‘katılır mısın?’ dedi. Ben de kırmadım ve gittim. Orada sanayiciler ve işadamları, dernek başkanları, kooperatif başkanları iş hayatının çeşitli temsilcileri vardı. Biz de davete icabet ettik. Bunda bir beis görmüyorum. Bizim sivil toplum kuruluşlarıyla hayatımız böyle. Bunun içerisinde bir siyaset yok. Yemek bitti, çıktım ve arkada kalanlar fotoğraflar çekildi, orası siyasiydi ama ben ona katılmadan çıktım gittim” dedi.
‘HUKUKİ İŞLEM BAŞLATTIM’
Konuyla ilgili kamuoyunda çıkan paylaşımlar hakkında hukuki işlem başlattığını ifade eden Ciravoğlu, “Bunun AK Parti yemeği olarak lanse edilip beni siyaseten zor durumda bırakmaya çalışanlarla ilgili hukuki başvuruyu yaptım” diye konuştu.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ