DOLAR 32,2511 -0.04%
EURO 34,6921 -0.1%
ALTIN 2.402,370,10
BIST 10.247,75-0,86%
BITCOIN 2018112-1,35%
Edirne
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

2039 okunma

O, Dünyanın En İyi Top Modeli

Edirneli Beste Tuççe Viran, İstanbul'da düzenlenen en prestijli model yarışmalarından biri olan Top Model Of Universe dünya finalinde 'Dünyanın En İyi Top Modeli' seçildi….

ABONE OL
10 Kasım 2023 09:58
2

BEĞENDİM

ABONE OL


Edirneli genç model Beste Tuğçe Viran, Dünyanın En İyi Top Modeli seçildi. Geçtiğimiz Mayıs ayında ‘Top Model of Turkey’ seçilen Beste Tuğçe Viran, ardından Temmuz ayında da Kıbrıs’ta, ‘En İyi Çıkış Yapan Model’ seçildi. Beste Tuğçe, kariyerindeki en üst noktaya, önceki gece İstanbul’da düzenlenen en prestijli model yarışmalarından biri olan Top Model Of Universe dünya finalinde ulaşarak, ‘Dünyanın En İyi Modeli’ seçildi. Beste’nin yarışmayı kazanıp mesleğinin zirvesine yükselmesi baba ocağı Edirne’nin Süloğlu ilçesinde de büyük sevinçle karşılandı.


Yarışmanın sonuçları açıklandığında, Erkeklerde Sierra Leone modeli Joseph Jalloh’un Dünyanın En İyi Erkek Modeli seçilmesinin ardından, Beste Tuğçe Viran ve Joseph Jalloh’un sahnede sevinçten birbirlerine sarılmaları dostluk ve barış adına anlamlı bir görüntü oluşturdu. Otuz dokuz ülkeden kadın ve erkek modellerin katıldığı finalin jüri başkanlığı, aynı zamanda yarışmanın da sahibi olan Ali Durgut tarafından yapıldı. Türkiye güzeli Demet Şener ve Ahmet Dinar ise jüride başkan yardımcısı olarak yer aldı. Çok sayıda ünlü sanatçının katıldığı gecede Lara ve Şevtuğ sahne aldı. Yarışmanın sunuculuğunu Tuğba Özay ve Mehmet Yıldırım yaptı. Gösteriye, Türkiye’nin en iyi koreograflarından Asil Çağıl sanat yönetmeni olarak imza attı.


Toplam 15 kişilik uluslararası jüriye, Türkiye’nin moda ve sanat camiasından 10 kişilik jüri eşlik etti. Yarışma sonuçları açıklanırken büyük bir heyecan yaşandı. Kadınlarda Türkiye Top Model Of Turkey birincisi Beste Tuğçe Viran, Erkeklerde Sierra Leone modeli Joseph Jalloh birinci olurken, Dünya İkinciliğini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti temsilcisi Ali Sarıkaya ve kadınlarda Sierra Leone temsilcisi Katti Fofanah kazandı. Dünya üçüncüsü ise erkeklerde Filipinler kadınlarda İtalya oldu. Sierra Leone’nin iki modelinin de dereceye girmesi haberini, ülke televizyonu yayını keserek duyurdu ve ülke cumhurbaşkanı kutlama mesajıyla modelleri kutladı. Yarışmayı Filipinler, Hindistan, Kolombiya, Arnavutluk, Suriname ve Romanya televizyonu naklen yayınladı.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ