DOLAR 34,2192 -0.02%
EURO 37,5628 0.19%
ALTIN 2.872,930,13
BIST 9.116,66-0,17%
BITCOIN 2092904-1,67%
Edirne
26°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

137 okunma

Motosiklet sürücülerine kural sunumu

Edirne il genelinde jandarma ekiplerince motosiklet denetimlerine devam edilirken, kahvehaneler ve köy meydanlarında vatandaşları bilgilendirme faaliyetleri ile birlikte trafikte seyreden motosiklet sürücülerine trafik kuralları tekrardan hatırlatılıyor…

ABONE OL
16 Ağustos 2024 16:56
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne il genelinde jandarma ekiplerince motosiklet denetimlerine devam edilirken, kahvehaneler ve köy meydanlarında vatandaşları bilgilendirme faaliyetleri ile birlikte trafikte seyreden motosiklet sürücülerine trafik kuralları tekrardan hatırlatılıyor.
Edirne Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan konuya ilişkin açıklamada şöyle denildi:
“Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması olarak can ve mal kayıplarına neden olan trafik kazalarının engellenmesine yönelik kontrol, denetim ve bilgilendirme çalışmalarımıza ara verilmeden devam edilmektedir.
Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması ekiplerince Edirne ili Uzunköprü ilçesinde bulunan Gazimehmet köyünde vatandaşlarımızın bilinçli birer motosiklet sürücüsü olmaları, trafik kurallarına riayet etmeleri, kask ve koruyucu ekip-man kullanma alışkanlığı kazan-malarının, trafik kazası sayıları ve ölüm/yaralanma risklerini önemli ölçüde azaltacağı değerlendiril-mektedir. Bu konuda tüm ilçele-rimizde motosiklet denetimlerine devam edilmekte olup, kahveha-neler ve köy meydanlarında vatan-daşları bilgilendirme faaliyetleri icra edilmekte, trafikte seyreden motosiklet sürücülerine trafik ku-ralları tekrardan hatırlatılmaktadır.
Trafik kazalarının engellenerek can ve mal kaybının önlenmesi ve güvenli bir trafik akışının sağlan-masına yönelik kontrol, denetim ve bilgilendirme faaliyetlerine aralık-sız olarak devam edecektir.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ