DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN 2152558-0,04%
Edirne
15°

KAPALI

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

174 okunma

Keşan Belediye Meclisi’nde 59’uncu toplantı

Keşan Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu başkanlığında Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi…

ABONE OL
8 Şubat 2024 16:28
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Keşan Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu başkanlığında Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
Görev süreleri içindeki 59. Belediye Meclisi Toplantısı’nı gerçekleştirdiklerini belirten Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, vatandaşın takdiri ile sorumlu kılındıkları 5 yılın artık sonuna gelindiğini ifade ederek, “Bugün alacağımız kararlar halkımıza, Keşan’a hayırlı olsun. Belediyemizin de ortağı olduğu Gıda OSB’nin altyapı ihalesinin sözleşmesini de gerçekleştirdik. Meclisimize OSB konusunda ortak hareketinden dolayı teşekkür ediyorum. Valiliğimizin, Kaymakamlığımızın, İl Özel İdaremizin, İl Genel Meclisimizin, Oda ve Borsamızın ortak gayretleri ile bugünlere geldik. Keşan’ımıza ve bölgemize hayırlı olsun. 299 Milyon TL’ye altyapı ihalemiz sonuçlandı. Altyapı projesi 335 günde bitirilecek. Bölgemize hayırlı olsun. Bu arada İpsala ve Uzunköprü’de güzel şeyler yaşanıyor OSB konusunda. Bölgemiz yeni nesil OSB’lerin içinde yer alıyor. Bu durum Keşan’ın ticari yapısını geliştirecek, çekim merkezi özelliğini güçlendirecek. OSB’ler Keşan’ın sosyal yaşamını, altyapısını, nüfusunu ve daha birçok özelliğini olumlu anlamda değiştirecek. Keşan bu gelişmeler ışığında İl olacak kadar kıymetli bir pozisyona bürünüyor” dedi.


Toplantı günü kendisinin adaylığının da açıklanacağının bilgisini Meclis üyeleriyle paylaşan Helvacıoğlu, “Diğer adaylarımız da belli oluyor yavaş yavaş. Allah yarışta sağlıklı bir kampanya dönemi geçirmemizi nasip etsin. Kırmadan, dökmeden, güzel bir şekilde Keşan’a hizmet için önümüzdeki süreçte çalışacağız. Mart Ayı Meclis toplantımız daha çok teşekkür mahiyetinde bir Meclis toplantısı olacak. Plaketler takdim edeceğiz. Meclis üyeleri olarak birbirimizden ve halkımızdan helallik isteyeceğiz. Veda Meclisi şeklinde bir toplantı gerçekleştirmeyi planlıyoruz.” şeklinde konuştu.
Toplantıda ilk olarak Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden gelen ve belediyeden emekli olan personellerin kıdem tazminatlarının ödenmesi için kredi kullanılması konusunda Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’na yetki verilmesini içeren önerge Meclis gündemine oybirliği ile ilave edildi.
Mart Ayı Meclis toplantısı 7 Mart 2024 Perşembe günü gerçekleştirilecek ve saat 15.00’te başlayacak.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ