DOLAR 32,2485 -0.04%
EURO 34,6910 -0.1%
ALTIN 2.395,32-0,19
BIST 10.247,75-0,86%
BITCOIN 2004852-1,56%
Edirne
19°

KAPALI

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

333 okunma

Aramızdan ayrılanlar

ABONE OL
8 Şubat 2024 21:55
1

BEĞENDİM

ABONE OL

KAMİL ŞENGÖR VEFAT ETTİ
Baba Demirtaş Mahallesi sakinlerinden Mediha Şengör’ün eşi Kamil Şengör 82 yaşında vefat etti. CHP’de önceki dönem il yöneticilerinden Erdinç Şengör ile Esin ve Ahmet Şengör’ün babaları, Bensu, Kaan ve Berkin’in dedeleri olan merhumun cenazesi dün Saraçhane Çakırağa Camisinde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Acı Çeşme Mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine Belediye Başkanı Recep Grükan, CHP Belediy,e Başkan Adayı Ecz. Şükrü Ciravoğlu, İl Başkanı Samet Kahraman, il ve ilçe yönetcileri ile partililer de katıldı.
HAYRİ TAŞKIRAN VEFAT ETTİ
Eski Alipaşa Çarşısı esnaflarından Ortakçı Köylü Hayri Taşkıran 84 yaşında vefat etti. Emine Taşkıran’ın eşi, Fikriye Alok, Nuriye Flürya ve İrfan Taşkıran’ın babaları olan merhumun cenazesi dün Kıyık Yeni Camide öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verildi.
HANDE İŞGÖREN VEFAT ETTİ
Gölet Taksi Durağından Recep İşgören’in eşi, Ulaş ve Çağla İşgören’in anneleri Hande İşgören 60 yaşında vefat etti. Merhumenin cenazesi dün Süloğlu Cumhuriyet Mahallesi Camisinde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Süloğlu İlçe Mezarlığında toprağa verildi.
FERAY DALGIÇDIR VEFAT ETTİ
Kıyık semti sakinlerinden Fatma İpekçi ve Ali İpekçi’nin kızları, Ahmet Dalgıçdır’ın eşi Feray Dalgıçdır 55 yaşında vefat etti. Can Dalgıçdır’ın annesi, Gülseren Pala’nın kardeşi, ETUS çalışanlarından İsa Pala’nın baldızı olan merhumenin cenazesi dün Kıyık Merkez Yeni Camide öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Buçuktepe Mezarlığında toprağa verildi.
ASIM ÇELİK VEFAT ETTİ
Yıldırım semti sakinlerinden Hazal Çelik’in eşi Asım Çelik 66 yaşında vefat etti. Birgül, Selami, Sinan, Seray ve Enes Çelik’in babaları olan merhumun cenazesi dün Yıldırım Hacı İl Bey Camisinde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Yıldırım Mezarlığında toprağa verildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ