DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22358752,21%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

260 okunma

Iphone 14 Pro Max Öne Çıkan Özellikleri Nelerdir?

iPhone 14 Pro Max, piyasaya sürülmesinden bu yana satış rakamlarında ön sıralarda yer almaktadır.

ABONE OL
3 Nisan 2024 16:36
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Iphone 14 Pro Max, Apple’ın en son telefonu. iPhone 14 ailesinin en premium modeli ve bugüne kadar çıkarılmış en gelişmiş iPhone. iPhone 14 Pro Max’in en dikkat çeken özellikleri şunlar;

  • Büyük ekranı,
  • Uzun ömürlü pil
  • İleri düzey kamerası

 Apple, kullanıcılarına Dynamic Island isimli yeni bir özellik sunuyor. Bu özellik, telefonun ekranında yer alan bildirimler, oynatılan içerikler ve daha fazlasını daha düzenli ve pratik bir şekilde görmelerine olanak tanıyor. Ayrıca, iPhone 14 Pro Max’in Always-On Liquid Retina XDR ekranı, 1-120 Hz yenileme hızıyla çarpıcı bir görüntü sunuyor.

Apple’ın En İyi Telefonu 14 Pro Max Mı?

Apple’ın en yenilerinden ve en iyi telefonu olan iPhone 14 Pro Max, akıllı dinamik adası, güçlü kameraları, her zaman açık ekranı ve süper uzun pil ömrü ile bu yıl paranın satın alabileceği en iyi telefon haline geldi. Apple her yıl en çok yatırımı Pro Max modellerine yapıyor. Yepyeni iphone’Un en dikkat çeken özellikleri ise şöyle:

  • iPhone 14 Pro Max’in depolama seçenekleri arttırıldı ve 128 GB, 256 GB, 512 GB ve 1 TB olarak oldukça geniş bir skalada satışa sunuldu.
  • Tasarım olarak 13 Pro Max’e oldukça benzer, ancak dinamik ada ile farklılaşıyor. iPhone 14 Pro Max’in renk seçenekleri arasında altın, gümüş, mor ve uzay siyahı gibi oldukça etkileyici renkler mevcut.
  • Telefon, Apple’ın üstün malzeme deneyimini yaşatıyor. Ön ve arka yüzeylerde buzlu cam bulunan cilalı paslanmaz çelik çerçeve ile donatılmış.
  • Güç düğmesi, ses kontrol düğmeleri ve sessize alma düğmesi gibi özellikler eşsiz bir deneyim sunmaktadır.

iPhone 14 Pro Max, piyasaya sürülmesinden bu yana satış rakamlarında ön sıralarda yer almaktadır. Apple, Pro Max modellerine her yıl yatırım yapıyor ve bu yılki model, en iyi telefon olarak lanse ediliyor. Telefon sat araması yaparak yepyeni bir iPhone 14 sahibi olmak isteyen kişilerin sayısı gün geçtikçe artmakta.

Fatura Öder Gibi iPhone 14 Pro Max Sahibi Olun

Yepyeni bir iPhone’a sahip olmak eskisinden daha kolay bir hale gelmiştir. Aylık ödemeler şeklinde telefon sahibi olmanın en etkili ve kolay yolu faturaya ek iPhone 14 Pro Max sahibi olmaktan geçer. Faturalı ve faturasız hat fiyatları bilgilerini gözden geçirerek hangisinin sizin için en doğru seçenek olduğuna hemen karar verebilirisiniz.

IPhone 14 Pro Max gibi bir akıllı telefon için faturalı hatlar, en iyi performansı almanızı sağlar. Ancak faturasız hatlar da herhangi bir sözleşme gerektirmez ve bireysel kullanıcılar için daha esnek ve uygun bir seçenektir. Bu nedenle, kullanıcıların kendi ihtiyaçlarına göre bir hat seçimi yapması yeni iPhone’dan alınacak verimi doğrudan etkileyecektir.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ