DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22363282,81%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

272 okunma

İnterpol arıyordu Meriç’te yakalandı

İnterpol tarafından Belçika adli makamlarınca uluslararası seviyede çeşitli suçlardan kırmızı bültenle arandığı tespit edilen yabancı uyruklu bir kişi jandarma ekiplerince Meriç ilçesinde yakalandı…

ABONE OL
1 Aralık 2023 17:27
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İnterpol tarafından Belçika adli makamlarınca uluslararası seviyede çeşitli suçlardan kırmızı bültenle arandığı tespit edilen yabancı uyruklu bir kişi jandarma ekiplerince Meriç ilçesinde yakalandı.
Edirne Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şunlara yer verildi:
“Edirne İl Jandarma Komutanlığı’nca sorumluluk bölgesinde emniyet,asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişileri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkartarak faillerini yakalayarak adli mercilere teslim edilmesi sağlamak amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir.
Bu kapsamda; birimlerimiz tarafından Meriç ilçesinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan araştırma ve takip sonucu İnterpol tarafından Belçika adli makamlarınca uluslararası seviyede çeşitli suçlardan kırmızı bültenle arandığı tespit edilen yabancı uyruklu bir şahıs yakalanmış ve şahıs hakkında gerekli adli tahkikat başlatılmıştır.
Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimizde asayiş ortamının sağlanması ve yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişilerin yakalanarak adli makamlara teslim edilmesini sağlamak amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak yine halkımızın desteği ile devam edilecektir.”


KAÇAK ELEKTRONİK SİGARA
Bu arada jandarma ekiplerince Edirne merkezde bir kişinin evinde 327 adet kaçak elektronik sigara ele geçirildi.Bu konudaki açıklama da şöyle:
“Edirne İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk bölgesi içerisinde özellikle maddi ve manevi kayıplara neden olan ve akabinde değişik suç olaylarının çıkış noktasını teşkil edebilen Kaçakçılık olaylarının engellenmesine yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.
Bu kapsamda birimlerimizin yapmış olduğu çalışmalar Edirne Merkez ilçesinde bir şahsa ait ev ve eklentilerinde yapılan aramada 327 adet kaçak elektronik sigara ele geçirilmiştir. Olayla ilgili şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatılmıştır.
Kaçakçılık ile mücadeleye yönelik faaliyetlere, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ