DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22343530,73%
Edirne
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

413 okunma

Hıdırağa’da cinayet şoku!

Edirne'nin Hıdırağa Köyü'nde kendisinden 10 gündür haber alınamayan Hamit Kır'ın cansız bedeni, oturduğu yerden yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta arazide, üzerinde koyun derileri ve çöplerle kaplı şekilde öldürülüp gömülmüş halde bulundu... Olayla ilgili Jandarma ekipleri, aynı köyde bir ahırda çırak olarak çalışan şüpheli İ.T.'yi gözaltına aldı...

ABONE OL
29 Mart 2024 20:54
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
Edirne’nin Hıdırağa Köyü’nde kendisinden 10 gündür haber alınamayan Hamit Kır’ın cansız bedeni, oturduğu yerden yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta arazide, üzerinde koyun derileri ve çöplerle kaplı şekilde öldürülüp gömülmüş halde bulundu.
Edirne merkeze bağlı Hıdırağa Köyü’nde tek başına yaşayan Hamit Kır’dan haber alamayan komşuları, 10 gün önce Jandarma’ya kayıp ihbarında bulundu. Ekipler ihbarın üzerine Kır’ı arama çalışmaları başlattı. Arama çalışmalarını genişleten ekipler bölgedeki gölet çevrelerinde yoğunlaştı. Kadavra ve jandarma iz takip köpeklerinin de katıldığı arama çalışmaları sırasında Kır’ın cansız bedeni Küçükdöllük Köyü göletinin yanında boş arazide bulundu. Cesedin bulunduğu noktanın üzerinin, koyun derileri ve çöplerle örtüldüğü belirlendi. Kır’ın cansız bedeni Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Morgu’na kaldırıldı.


AHIRDA ÇALIŞAN İ.T. GÖZALTINDA
Olay sonrası soruşturmayı genişleten Jandarma ekipleri, çevresine Kır’ın yurtdışına gittiğini kendisine mesaj olarak attığını söyleyen, köyde bir ahırda çırak olaşan, İ.T.’yi gözaltına aldı. Gözaltına alınan İ.T.’nin üzerinde Kır’a ait cep telefonunu bulan ekipler, ayrıca Kır’ın hesap hareketlerinden ise kendisine 500 bin TL gönderdiğini tespit etti. Gözaltına alınan şüpheli İ.T.’nin jandarmada sorgusu sürüyor.
‘KİMSEYE BİR ZARARI YOKTU’
Öte yandan olayla ilgili konuşan Küçükdöllük Köyü sakinlerinden Adil Gavaz, Kır’ın tek başına yaşadığını ve kimseye zararı dokunmayan birisi olduğunu söyledi. Gavaz, “Tek başına yaşayan bir arkadaşımızdı, kimseye bir zararı dokunmazdı. Kimseyle bir kavgası olmayan bir adamdı. Yaklaşık 11 gündür kayıptı. Komşular bir süre sonra ortalıkta görünmeyince Jandarma’ya haber vermişler. 10 günden beri aranıyordu, gölet bölgesinde aramalar yoğunlaşmıştı. En son burada bulunmuş. Cesedin üzerinde koyun derileri ve çöpler varmış, orada kokuyu almış köpekler, o şekilde bulunmuş” dedi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ