DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22383770,92%
Edirne
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

150 okunma

Enezli öğrencilere Edirne turu

Enez ilçesi ve çevresinden gelerek Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün misafiri olan 5. sınıf öğrencileri Edirne'de keyifli ve eğitici bir gün geçirdi…

ABONE OL
3 Nisan 2024 17:39
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Enez ilçesi ve çevresinden gelerek Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün misafiri olan 5. sınıf öğrencileri Edirne’de keyifli ve eğitici bir gün geçirdi.
Enezli öğrenciler ilk olarak Gençlik Merkezi’nde, Deneyap sınavını başarıyla tamamladı. Öğrencilerin merakını ve öğrenme isteğini desteklemek adına gerçekleştirilen söz konusu sınav, onların bilim ve teknolojiyle daha yakından tanışmalarını sağladı.
Sınavın ardından, öğrenciler il müdürlüğü binamızda ağırlandı. Burada, il müdürlüğü faaliyetleri ve binanın işleyişi hakkında bilgi verilen öğrencilere merak ettikleri soruları cevaplandırılırken, çalışma ortamını görme olanağı sağlandı.


Daha sonra, İkinci Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi’ni ziyaret eden öğrencilere Osmanlı dönemi sağlık hizmetleri ve tıp alanındaki gelişmeler hakkında bilgi verdi. Öğrenciler böylelikle tarihi ve kültürü daha yakından tanıma fırsatı buldu.
Son olarak kendilerine Karaağaç mevkiinde kültürel bir gezi düzenlenen öğrenciler, doğal güzellikleri ve tarihi yapıları keşfederken hem eğlendi, hem de öğrendi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün konuya ilişkin açıklamasında, “ Bu anlamlı ve keyifli günün sonunda, öğrencilerimizle birlikte unutulmaz anılar biriktirdik ve onların öğrenme yolculuğuna katkıda bulunmaktan mutluluk duyduk” ifadesine yer verildi..

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ