DOLAR 32,2485 -0.04%
EURO 34,6910 -0.1%
ALTIN 2.395,32-0,19
BIST 10.247,75-0,86%
BITCOIN 2004852-1,56%
Edirne
19°

KAPALI

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

401 okunma

Aramızdan ayrılanlar

ABONE OL
3 Nisan 2024 17:48
1

BEĞENDİM

ABONE OL

E. ÖĞRETMEN YALÇIN GÖKMAN VEFAT ETTİ
Kocasinan Mahallesi sakinlerinden Emekli Öğretmen Yalçın Gökman 83 yaşında vefat etti. Emekli öğretmen merhum İsmail ve merhume Şaziye Gökman’ın oğulları, merhum emekli öğretmen Kıymet Gökman’ın eşi, Sernur Kaya’nın ağabeyi, İlkin ve Aylin’in babaları Şükrü Türkel ve Cam Şimlek’in kayınpederleri Berk ve Ege’nin dedeleri olan merhumun cenazesi dün Eski Camide öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Buçuktepe Mezarlığında toprağa verildi. Merhum Yalçın Gökman, Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in de teyzesinin oğluydu.
HASAN BASRİ YALÇINKAYA VEFAT ETTİ
Merhum Ömer ve merhume Şaziye Yalçınkaya’nın oğulları, merhum Muzaffer Yalçınkaya’nın eşi Belediye Su İşleri’nden emekli Hasan Basri Yalçınkaya 89 yaşında vefat etti. Ahmet Yalçınkaya ve Ferihan Özkurt’un babaları , Füsun Yalçınkaya ve Kenan Özkurt’un kayınpederleri, Yunus ve Emel Yalçınkaya ile Ferda Özkurt’un dedeleri olan merhumun cenazesi dün Hacılarezanı Camisinde öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Yenişehir Mezarlığında toprağa verildi.
REŞAT ÖZÖLMEZ VEFAT ETTİ
Edirne Belediyesi’nden emekli Reşat Özölmez 87 yaşında vefat etti. Nurhayat Özölmez’in eşi, Ayşe, Kadriye, Recep ve Kadir’in babaları olan merhumun cenazesi dün Beylerbeyi Camisinde ikindi namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Yıldırım Mezarlığında toprağa verildi.
ADA KAAN KAYA VEFAT ETTİ
Bostanpazarı sakinlerinden merhum Mümin Üstüner ve Sabahat Üstüner’in torunları, Gülcan ve İbrahim Kaya’nın oğulları Ada Kaan Kaya 18 yaşında vefat etti. Ercan Aylı, Sevim Aylı ve Özgür Kurt’un yeğeni, Remzi Aylı, Uğur Aylı ve Deniz Kurt’un kuzenleri olan merhumun cenazesi dün Kadı Bedrettin Camisinde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verildi.
RUKİYE TABAK VEFAT ETTİ
Merhum Fahrettin Tabak’ın eşi, Hayrettin, Feridun, Gülsüm ve Birsen’in anneleri Rukiye Tabak 86 yaşında vefat etti. Merhumenin cenazesi dün Budakdoğanca Köyü Camisinde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası köy mezarlığında toprağa verildi.
MEDİNE OZAN VEFAT ETTİ
Kaleiçi Mithat Paşa Mahallesi sakinlerinden Zuhal Altıay, Fuat Ozan ve Belgin Ozan’ın anneleri Medine Ozan 98 yaşında vefat etti. İlker Altıay, Serdar Altıay, Serkan Ozan ve Fırat Ozan’ın büyükanneleri olan merhumenin cenazesi dün Eski Camide ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Buçuktepe Mezarlığında toprağa verildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ