DOLAR 32,2669 0.02%
EURO 34,7155 0%
ALTIN 2.402,810,12
BIST 10.246,92-0,87%
BITCOIN 2013828-2,66%
Edirne
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

185 okunma

Daha fazla kaçamadı

Hakkında 3 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası ile arama kaydı olan 1 kişi Uzunköprü ilçesinde jandarma ekiplerince yakalanırken, aynı ilçede bir kişinin evinde de uyuşturucu ele geçirildi…

ABONE OL
6 Şubat 2024 13:53
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Hakkında 3 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası ile arama kaydı olan 1 kişi Uzunköprü ilçesinde jandarma ekiplerince yakalanırken, aynı ilçede bir kişinin evinde de uyuşturucu ele geçirildi.
Edirne Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan her iki konuya ilişkin açıklama şöyle;
3 YIL 9 AY KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI
Edirne İl Jandarma Komutanlığınca sorumluluk bölgesinde emniyet,asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişileri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkartarak faillerini yakalayarak adli mercilere teslim edilmesi sağlamak amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir.
Bu kapsamda; Asayiş Timleri ve JASAT Dedektifleri tarafından Uzunköprü ilçesinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan araştırma ve takip sonucu; Açıkta bırakılmış eşya hakkında hırsızlık suçundan hakkında 3 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası ile arama kaydı olan 1 şahıs yakalanmıştır.Yakalanan şahıs işlemlerinin tamamlanmasına müteakip sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Edirne Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.
Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimizde asayiş ortamının sağlanması ve yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişilerin yakalanarak adli makamlara teslim edilmesini sağlamak amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak yine halkımızın desteği ile devam edilecektir.


UYUŞTURUCU
Edirne İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk bölgesi içerisinde özellikle maddi ve manevi kayıplara neden olan ve akabinde değişik suç olaylarının çıkış noktasını teşkil edebilen Kaçakçılık olaylarının engellenmesine yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.
Bu kapsamda Uzunköprü İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde alınan bir ihbar üzerine şüpheli 1 şahsın ikamet adresinde yapılan aramada; 1 gr.metamfetamin, 30 gr.skunk, 2 adet uyuşturucu hap, 1 adet el yapımı uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirilerek el konulmuş olup,olay ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcısının talimatıyla adli tahkikat yapılmıştır.
Kaçakçılık ile mücadeleye yönelik faaliyetlere, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir. “

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ