DOLAR 32,2777 0%
EURO 35,0956 0%
ALTIN 2.474,370,34
BIST 10.319,961,59%
BITCOIN 21259330,07%
Edirne
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

114 okunma

Atatürk Bulvarı’nda asfalt çalışması

Edirne Belediyesi'nin Atatürk Bulvarı'nın Orduevi Kavşağı-Tuğra Market Kavşağı arasındaki bölümünde asfalt çalışması bu sabah başladı. Güzergahta trafik akışı tek şerit üzerinden kontrollü olarak sağlanıyor.

ABONE OL
2 Mayıs 2024 13:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediyesi’nin Atatürk Bulvarı’nın Orduevi Kavşağı-Tuğra Market Kavşağı arasındaki bölümünde asfalt çalışması bu sabah başladı. Güzergahta trafik akışı tek şerit üzerinden kontrollü olarak sağlanıyor.

31 Mart 20224 seçimleri sonrasında göreve gelen Belediye Başkanı Avukat Filiz Gencan Akın yönetiminde Edirne Belediyesi ekiplerinin şehrin çeşitli bölgelerinde asfalt ve parke taş onarımları hız kazandı. Özellikle mahalle muhtarlarından gelen talepler doğrultusunda ekipler sokak sokak oanrım çalışmaları gerçekleştiriyor.


Edirne Belediyesi ekipleri dün sabah saatlerinden itibaren Atatürk Bulvarı üzerinde asfalt onarım çalışması başlattı. Belediyenin daha önceden duyurduğu gibi Orduevi Kavşağı-Tuğra Market Kavşağı arasındaki bölümünde asfalt ekipleri çalışıyor. Tuğra Market Kavşağı istikametine doğru yol araç trafğine kapandı. Ekipler ilk olarak bozuk bölümlerde asfalt kazıma işlemi yapıyor. Ardından da yeni asfalt dökümü gerçekleştiriliyor.


TRAFİK TEK ŞERİTTEN
Asfalt çalışması nedeniyle Atatürk Bulvarının onarım yapılan bölümünde trafik akışı tek şerti üzerinden kontrollü olarak sağlanıyor. Çalışmalar tamamlanana kadar trafik akışı bu şekilde sürdürülecek.


BAŞKAN GENCAN AKIN’DAN AÇIKLAMA
Belediye Başkanı Avukat Filiz Gencan Akın sosyal medya hesabından yaptğı paylaşımda şunla yer verdi:
Yollarımızı daha güvenli ve konforlu hale getirmek için harekete geçtik! Atatürk Caddesi Orduevi Kavşağı ile Tuğra Market Kavşağı arasındaki bölgede üstyapı çalışmalarımız devam ediyor.
Değerli halkımıza, verdiğimiz geçici rahatsızlık sebebiyle gösterdiği anlayış için teşekkür ediyoruz.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ