DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22410600,84%
Edirne
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

182 okunma

Aranan iki dolandırıcı yakalandı

Haklarında dolandırıcılık suçlarından 19 ve 25 dosya kaydı ile arama kararı bulunan iki kişi Havsa ilçesine bağlı Köseömer köyünde jandarma ekiplerince yakalanırken, merkez ilçede bir kişinin aracı ve üzerinde tabanca ve fişek ele geçirildi…

ABONE OL
20 Mayıs 2024 12:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haklarında dolandırıcılık suçlarından 19 ve 25 dosya kaydı ile arama kararı bulunan iki kişi Havsa ilçesine bağlı Köseömer köyünde jandarma ekiplerince yakalandı.

Edirne Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“Edirne İl Jandarma Komutanlığı’nca sorumluluk bölgesinde emniyet,asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişileri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkartarak faillerini yakalayarak adli mercilere teslim edilmesi sağlamak amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir.

Bu kapsamda; Asayiş Timleri ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince Edirne ili Havsa ilçesinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan araştırma ve takip sonucu; Köseömer köyünde hakkında“dolandırıcılık” suçundan (19) dosya kaydı ile aranan ve yurt dışı çıkış yasağı bulunan (B.K) isimli şahıs ve “dolandırıcılık” suçundan (25) açık dosya kaydı ile arama kararı bulunan (İ.G) isimli şahıslar yasadışı yollardan yurtdışına kaçmaya teşebbüs ederken yakalanmıştır. Yakalanan şahıslar işlemlerinin tamamlanmasına müteakip çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine sevk edilmiştir.

Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimizde asayiş ortamının sağlanması ve yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişilerin yakalanarak adli makamlara teslim edilmesini sağlamak amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak yine halkımızın desteği ile devam edilecektir.”

TABANCA

Bu arada merkez ilçede şüpheli 1 kişinin araç ve üst aramasında; 1 adet tabanca, 1 adet tabanca şarjörü, 43 adet tabanca fişeğiele geçirildi. Buna ilişkin açıklama da şöyle.

“Edirne İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk bölgesi içerisinde özellikle maddi ve manevi kayıplara neden olan ve akabinde değişik suç olaylarının çıkış noktasını teşkil edebilen Kaçakçılık olaylarının engellenmesine yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.

Bu kapsamda;Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde ekiplerimiz tarafından icra edilen uygulama esnasında şüpheli 1 şahsın yapılan araç ve üst aramasında; 1 adet tabanca, 1 adet tabanca şarjörü, 43 adet tabanca fişeği ele geçirilmiş olup,olay ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcısı talimatıyla şüpheli bir şahıs hakkında adli tahkikat yapılmıştır.

Kaçakçılık ile mücadeleye yönelik faaliyetlere, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ