DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22376822,75%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

290 okunma

Aramızdan ayrılanlar

ABONE OL
17 Mart 2024 17:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MUHACİR RECEP AĞAOĞLU VEFAT ETTİ
Edirne Sanayi Sitesi esnaflarından Hasan Ağaoğlu ve Neşe Şentunalı’nın babaları, Hatice Ağaoğlu’nun eşi Muhacir Recep Ağaoğlu vefat etti. Mustafa Şentuna ve Yadigar Ağaoğlu’nun kayınpederleri, Aybars Ağaoğlu ve Çağatay Şentunalı’nın dedeleri olan merhumun cenazesi dün Süle Çelebi Camisinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Buçuktepe Mezarlığında toprağa verildi.


MUSTAFA İŞBİLEN VEFAT ETTİ
Hüseyin İşbilen, Ayşe İşbilen, Mukadder İşbilen’in oğulları Şükriye İşbilen’in eşi Mustafa İşbilen vefat etti. Melisa ve Minel İşbilen’in babaları, Nurten İşbilen Şen ve Nurgül İşbilen Karakaya’nın ağabeyleri olan merhumun cenazesi dün Fatih Camisinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Buçuktepe Mezarlığında toprağa verildi.
E. ÖĞRETMEN ŞÜKRAN ORÇUN VEFAT ETTİ
Eski PTT çalışanlarından merhum Şevki Özenç ve Nuriye Özenç’in kızı, eski İş Bankası çalışanlarından merhum Özcan Orçun’un eşi Emekli Öğretmen Şükran Orçun vefat etti. Emekli öğretmen Suzan Kırmızılar ve Nuran Badur’un ablası, Türk Telekom’dan emekli Sercan Orçun’un annesi olan merhumenin cenazesi Eski Camide dün öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Buçuktepe Mezarlığında toprağa verildi.
HÜSEYİN KOÇ VEFAT ETTİ
Lalapaşa Taşlımüsellim Köyü sakinlerinden Fatma Efe, Leylifer Yılmaz ve merhum Hüseyin Koç’un babaları Hacı Hüseyin Koç vefat etti. Hamit Yılmaz’ın kayınpederi olan merhumun cenazesi dün Taşlımüsellim Köyü camisinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası köy mezarlığında toprağa verildi.
AYSEL ARNAVUT VEFAT ETTİ
Medrese Alibey Mahallesi sakinlerinden Ahmet, Gürcan, Özcan ve Hülya Arnavut’un anneleri Aysel Arnavut vefat etti. Egehan, Nilay, Ece, Elif ve Doğancan’ın babaanneleri olan merhumun cenazesi dün Eski TOKİ Camisinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ