DOLAR 32,2536 -0.03%
EURO 34,6823 -0.14%
ALTIN 2.399,53-0,02
BIST 10.247,75-0,86%
BITCOIN %
Edirne
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

499 okunma

Aramızdan ayrılanlar

ABONE OL
5 Şubat 2024 11:00
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Fazıl Karlık vefat etti
Edirne Lisesi 1968 yılı mezunlarından ve uzun yıllar Edirne Lisesinden Yetişenler Derneği (ELYD) yönetim kurullarında görev yapan Fazıl Karlık 73 yaşında vefat etti. Merhum Ruhi Duruktuna ile birlikte Evrim Grafik’in kurucularından olan ve bir süredir tedavi gören Fazıl Karlık geçtiğimiz gün vefat etti. Merhumun cenazesi 3 Şubat Cumartesi günü Eski Camide öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası memleketi Edirne’de toprağa verildi.


Arif Topyan vefat etti
Yeniimaret semti sakinlerinden merhum Nebi ve merhume Huriye Topyan’ın oğulları Mehmet Topyan, merhum İsmail, merhume Fikriye, Merhume Şükriye’nin kardeşleri Arif Topyan şoför olarak çalıştığı minibüste rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede 59 yaşında vefat etti. Merhumun cenazesi 3 Şubat Cumartesi günü Alaca Camide ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Yeniimaret Mezarlığında toprağa verildi.


Muzaffer Şahin vefat etti
Yeniimaret mahallesi sakinlerinden Lütfü Şahin’in eşi, Mustafa ve Murat Şahin’in anneleri Muzaffer Şahin vefat etti. Özlem ve Pınar Şahin’in kayınvalideleri, Kerem, Nursu ve Burak Şahin’in babaanneleri olan merhumenin cenazesi dün Alaca Mescit Camisinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Bademlik Mezarlığında toprağa verildi.


İbrahim Çetin Sayınbaş vefat etti
Merhum Diş Hekimi Tekin Sayınbaş’ın kardeşi, Aydın Sayınbaş’ın amcası İbrahim Çetin Sayınbaş vefat etti. Merhumun cenazesi dün Darül Hadis Camisinde öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Buçuktepe Mezarlığında toprağa verildi.


Yufkacı Bayram Pala vefat etti
Hatice Pala’nın eşi, Muammer ve Hacer Pala’nin babaları, eski esnaflardan Yufkacı Bayram Pala vefat etti. Merhumun cenazesi dün Ayşekadın Camisinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ