DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22362592,33%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

369 okunma

Aramızdan ayrılanlar

ABONE OL
2 Şubat 2024 10:35
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ŞERAFETTİN ERÇETİN VEFAT ETTİ
22 Seyahat Kooperatif Başkanı Nezahattin Erçetin’in babası, Berk ve Mert Erçetin’in dedeleri Eskikadın Köyü sakinlerinden Şerafettin Erçetin 87 yaşında vefat etti. Merhumun cenazesi dün Eskikadın Köy Camisinde öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.
NEDİME GÜLLER VEFAT ETTİ
Bostanpazarı semti sakinlerinden merhume Remziye ve İsmail Piri’nin kızları, merhum Yusuf Güller’in eşi Nedime Güller 68 yaşında vefat etti. Şafak Güller’in annesi, İsmail Piri’nin kardeşi olan merhumenin cenazesi dün Lala Şahin Paşa Camisinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verildi.
SAMİ BAĞCI VEFAT ETTİ
Trakya Tarımsal Araştırma Enstitüsü’nden emekli Sami Bağcı 55 yaşında vefat etti. Fatma ve Ömer Bağcı’nın oğulları, Gökben Balcı’nın eşi, Selen ve Selin Bağcı’nın babaları, Emine Köse’nin kardeşi olan merhumun cenazesi dün Karaağaç Eski Camide ikindi namazını takiben kılı-nan cenaze namazının ardın-dan Karaağaç Mezarlığında toprağa verildi.
HASAN ÇAKMAK VEFAT ETTİ
Bostanpazarı semti sakin-lerinden Kadriye Çakmak’ın eşi, Mustafa ve Özgür Çak-mak’ın babaları Hasan Çak-mak 87 yaşında vefat etti. Şaban Çakmak, Ali Çakmak ve Ayşe Yeşildağ’ın ağabeyleri, Yağmur Çakmak’ın kayınpederi olan merhumun cenazesi dün Hasan Sezai Dergahı Camisinde öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verildi.
MEHMET SAZ VEFAT ETTİ
Emekli Jandarma Astsubay Mehmet Saz 99 yaşında vefat etti. Fatmagül Saz’ın eşi, Ayfer Lama, Zafer ve Tamer Saz’ın babaları olan merhum Mehmet Saz; Davut Lama ile merhume Zuhal Saz’ın kayınpederi, Pelin Lama Küçükbayrak, Aylin Lama, Pınar Saz, Kağan Saz ve Ateş Tamer Saz’ın dedeleriydi. Birinci Murat Mahallesi Ufuk Sitesi sakinlerinden olan merhumun cenazesi dün Lala Şahin Paşa Camisinde öğle namazını takiben kılınan cenaze namazı sonrası İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen resmi törenle Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ