DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN 2153906-0,10%
Edirne
15°

KAPALI

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

384 okunma

Aramızdan ayrılanlar

ABONE OL
23 Ocak 2024 17:59
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TAKSİCİ ÜMİT YALINKILIÇ VEFAT ETTİ
Karanfiloğlu Taksi Durağı taksicilerinden Ümit Yalınkılıç, geçirdiği ani rahatsızlık sonucunda 57 yaşında vefat etti.
Hüsniye ve Nevriye Yalınkılıç’ın oğulları, Sevinç Yalınkılıç’ın eşi, Murat Ali Yalınkılıç ve Mert Yalınkılıç’ın babaları olan merhum, Çisem Yalınkılıç’ın kayınvalidesi, Poyraz Yalınkılıç’ın dedesi, Engin ve Şahin Kırbiç’in dayıları idi. Merhumun cenazesi dün Taşlık Camisinde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Sarayakpınar Köyü Mezarlığında toprağa verildi.
MEHMET KOÇER VEFAT ETTİ
Adile Koçer’in eşi, Serkan Koçer, Arda Koçer ve Aşkın Koçer’in babaları Mehmet Koçer 70 yaşında vefat etti. Merhumun cenazesi dün Eski Camide öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Yeniimaret Mezarlığında toprağa verildi.
HACI İBRAHİM CAN VEFAT ETTİ
Çömlekköy sakinlerinden Hacı Feriha Can’ın eşi, İlhan Can ve Yasemin Can ve merhume Nesrin Emre’nin babaları Hacı İbrahim Can 78 yaşında vefat etti. Merhumun cenazesi dün Çömlekköy Camisinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası köy mezarlığında toprağa verildi.
FİKRET KAZAN VEFAT ETTİ
Budakdoğanca Köyü sakinlerinden merhum Mehmet ve Mükerrem Kazan’ın oğulları, Neslihan ve Oğuzhan Kazan’ın babaları Fikret Kazan 64 yaşında vefat etti. Merhumun cenazesi dün Darülhadis Camisinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Budakdoğanca Köyü Mezarlığında toprağa verildi.
MERYEM ERK VEFAT ETTİ
Osmanlı Köyü sakinlerinden Halil Erk, Ayfer Efe Erk ve Nilüfer Ayaz’ın anneleri, Seval Erk’in kayınvalidesi Meryem Erk 54 yaşında vefat etti. Merhumenin cenazesi dün Osmanlı Köyü Camisinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Osmanlı Köyü Mezarlığında toprağa verildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ