DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22363282,81%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

226 okunma

MEB’den arşiv çalışması

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı merkez ve taşra teşkilatlarının okul/kurum arşivleri ile mevcut müzelerde bulunan her türlü obje, albüm, fotoğraf, materyal ve arşiv evrakı varlığının "Milli Eğitim Bakanlığı Arşiv Varlığının Tespit, Tasnif ve Düzenlenmesi Çalışması" adıyla aralarında Edirne'nin de bulunduğu 15 pilot ilde çalışmalara başlandı…

ABONE OL
23 Ocak 2024 17:58
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı merkez ve taşra teşkilatlarının okul/kurum arşivleri ile mevcut müzelerde bulunan her türlü obje, albüm, fotoğraf, materyal ve arşiv evrakı varlığının “Milli Eğitim Bakanlığı Arşiv Varlığının Tespit, Tasnif ve Düzenlenmesi Çalışması” adıyla aralarında Edirne’nin de bulunduğu 15 pilot ilde çalışmalara başlandı.
Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Edirne’de konula ilgili olarak Edirne İl Komisyonu toplantısı gerçekleştirildiği belirtilerek şunlara yer verildi:
“”Türkiye Yüzyılı Programı” kapsamında Bakanlığımızın Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü uhdesinde Bakan Yardımcımız Sayın Dr. Ömer Faruk Yelkenci yöneticiliğinde Bakanlığımız Arşiv Danışmanı Sayın Muzaffer Fehmi Şakar ve Sayın Prof. Dr. Nuri Güçtekin danışmanlığında Bakanlığımıza bağlı merkez ve taşra teşkilatlarının okul/kurum arşivleri ile mevcut müzelerde bulunan her türlü obje, albüm, fotoğraf, materyal ve arşiv evrakı varlığının “Milli Eğitim Bakanlığı Arşiv Varlığının Tespit, Tasnif ve Düzenlenmesi Çalışması” adıyla 15 pilot ilde çalışmalara başlanmıştır.
Bu kapsamda MEB Arşiv Danışmanı Sayın Muzaffer Fehmi Şakar ve Bakan Danışmanı Sayın Prof. Dr. Nuri Güçtekin danışmanlığında İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz Destek Hizmetleri Birimi Şube Müdürümüz Sayın Yaşar Danış ve Komisyon üyelerimizle Edirne İl Komisyonu toplantısı gerçekleştirildi.
İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Önder Arpacı’nın makamında Müdürlüğümüz Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıda Sayın Muzaffer Fehmi Şakar ve Bakan Danışmanı Sayın Prof. Dr. Nuri Güçtekin ile bilgi alışverişinde bulunuldu.
İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Önder Arpacı, Sayın Şakar ve Sayın Güçtekin’e Müdürlüğümüze gerçekleştirdikleri nazik ziyaretleri ve rehberliklerinden dolayı teşekkürlerini arz etti.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ