DOLAR 32,3006 0.14%
EURO 34,7980 0.06%
ALTIN 2.394,930,11
BIST 10.247,75-0,86%
BITCOIN %
Edirne
19°

KAPALI

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

2128 okunma

Aramızdan ayrılanlar

ABONE OL
8 Ocak 2024 17:50
3

BEĞENDİM

ABONE OL

HASAN CAMCI VEFAT ETTİ
Gönül Camcı’nın eşi, Nilay ve Gökalp’in babaları Hasan Camcı 80 yaşında vefat etti. Remziye Camcı’nın kayınpederi, Baturalp ve Nisanur’un dedeleri olan merhumun cenazesi bugün Akmescit Camisinde kılınacak öğle namazının ardından Bademlik Mezarlığında toprağa verildi.
ÖZLEM ATSIZLAR VEFAT ETTİ
Kocasinan Mahallesi sakinlerinden Turan ve Nevin Samankatibi’nin kızları, Nusret Atsızlar’ın eşi Özlem Atsızlar 56 yaşında vefat etti. Özcan Samankatibi’nin ablası, Çiğdem Atsızlar Çatalbaş ve Cem Atsızların anneleri, Umut Çatalbaş’ın kayınvalidesi olan merhumenin cenazesi dün Hacılarezanı Camisinde öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verildi.
AYŞEN YILDIZ VEFAT ETTİ
Arif Yıldız’ın eşi, Seyit Yıldız, Seda Taşan ve Soner Yıldız’ın anneleri Ayşen Yıldız 59 yaşında vefat etti. Murat Taşan, Damla Yıldız’ın kayınvalideleri, Havva Erbaş’ın kızı, Abdullah Erbaş ve Saime Yıldız’ın kardeşleri, İsmail Erbaş’ın ablası olan merhumenin cenazesi dün Yavuz Sultan Selim camisinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verildi.
HÜSEYİN KESKİN VEFAT ETTİ
İsmail Keskin’in babası, Sebahat Keskin’in eşi Hüseyin Keskin 74 yaşında vefat etti., Emine Keskin’in kayınpederi, Orkun, Pelinsu ve Melek Keskin’in dedeleri olan merhumun cenazesi dün Karabulut Köyü camisinde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası köy mezarlığında toprağa verildi.
MEHMET ALİ EZİDAR VEFAT ETTİ
Kayapa Köyü sakinlerinden, Gülay Satır ve Özge’nin babaları, Zühre Ezidar’ın eşi Mehmet Ali Ezidar 71 yaşında vefat etti. Ümit Satır’ın kayınpederi olan merhumun cenazesi dün Kayapa Köyü Camisinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası köy mezarlığında toprağa verildi.
NERMİN AK VEFAT ETTİ
Hüseyin Ak’ın eşi, Yüksel Ak, Ayşe Bahçe, Aysel Sülü’nün anneleri Nermin Ak 68 yaşında vefat etti. Şura ve Musa Ak’ın babaanneleri olan merhumenin cenazesi dün Kıyak Baba Camisinde kılınan ikindi namazının ardından Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verildi.
HÜSEYİN KIRGEZENLER VEFAT ETTİ
Merhum İsmail ve İsmet Kırgezenler’in oğlu, Sevdinaz Kırgezenler’in eşi Hüseyin Kırgezenler 68 yaşında vefat etti. Sercan ve İsmail Kırgezenler’in babası, Gülin Kırgezenler’in kayınpederi, Balım Kırgezenler’in dedesi, Rahime Lüleci, Galip Kırgezenler, Necibe Öner ve Filiz Akbulut’un ağabeyleri olan merhumun cenazesi dün Yeşilce Cami’de ikindi namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Buçuktepe Mezarlığında toprağa verildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ