DOLAR 32,2113 -0.04%
EURO 35,4196 0.32%
ALTIN 2.523,680,93
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN 2144936-0,65%
Edirne
20°

KAPALI

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

238 okunma

Aramızdan ayrılanlar

ABONE OL
4 Ocak 2024 17:37
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ŞABAN İFLAH VEFAT ETTİ
Trakya Un Fabrikası’ndan emekli Kuşçu Şaban İflah 85 yaşında vefat etti. Merhum Hacı Emin ve merhume Fatma İflah’ın oğulları, Emine Tan, Varol İflah ve Emel Çoban’ın babaları, İbrahim Bedri Tan, Emine İflah ve Muhsin Çoban’ın kayınpederleri olan merhumun cenazesi dün Taşlık Camisinde öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verildi.
İSMAİL ZURNACI VEFAT ETTİ
Merhum Çetin ve Eda Zurnacı’nın oğulları, Uğur ve Bilgen Dur’un ağabeyleri İsmail Zurnacı 43 yaşında vefat etti. Merhumun cenazesi dün Yeniimaret Bademlik Camisinde (Emir Hüseyin Mescidi) ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Bademlik Mezarlığında toprağa verildi.
FERDANE TAHTAOĞULLARI VEFAT ETTİ
Küçükpazar semti sakinlerinden Yaşar, Sedat, Ferhat, Eren, Ayşe, Hediye, Nadide, Nahide’nin anneleri Ferdane Tahtaoğulları 87 yaşında vefat etti. Merhumenin cenazesi dün Sarı Camide öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Acı Çeşme Mezarlığında toprağa verildi.
NURTEN BİLEN VEFAT ETTİ
Yeniimaret semti sakinlerinden Vahit Bilen’in eşi Nurten Bilen 65 yaşında vefat etti. Ahmet Hamdi, Dilek Dağcı, İbrahim Bilen ve Vedat Bilen’in anneleri olan merhumenin cenazesi dün Yeniimaret Bademlik Camisinde (Emir Hüseyin Mescidi) öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Bademlik Mezarlığında toprağa verildi.


YAHYA DURMAZ VEFAT ETTİ
Merhum Ayşe Durmaz’ın eşi Yahya Durmaz 74 yaşında vefat etti. Özlem Durmaz ve Özge Yılmaz’ın babaları, Nevzat Kaygan ve Hakan Yılmaz’ın kayınpederleri, Egemen, Beren ve Selim Kaan’ın dedeleri olan merhumun cenazesi dün Hacılarezanı Camisinde öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Buçuktepe Mezarlığında toprağa verildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ