DOLAR 32,4951 0.34%
EURO 34,7498 0.4%
ALTIN 2.403,701,00
BIST 10.045,74-0,37%
BITCOIN 1862779-6,44%
Edirne
18°

KAPALI

20:08

AKŞAM'A KALAN SÜRE

209 okunma

Aramızdan ayrılanlar

ABONE OL
18 Nisan 2024 17:31
3

BEĞENDİM

ABONE OL

AHMET BÖREKÇİ VEFAT ETTİ
Zeynep Börekçi’nin eşi Ahmet Börekçi 61 yaşında vefat etti. Zeynep Börekçi’nin eşi, Günnur Şen’in babası, Taner Şen’in kayınpederi Ahmet Börekçi için dün Yavuz Sultan Selim Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Ahmet Börekçi’nin naşı Yeni Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.
SÜHEYLA YAVUZ VEFAT ETTİ
Vakıf İşhanı esnaflarından terzi Sabri Yavuz’un eşi Süheyla Yavuz 73 yaşında vefat etti. Sabri Yavuz’un eşi, Gülcan Üzen ve Etus şoförlerinden Ercan Yavuz’un annesi Süheyla Yavuz için dün Mevlana Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.
Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Süheyla Yavuz’un cenazesi Yeni Şehir Mezarlığı’na defnedildi.
ALİ ÇEVİKER VEFAT ETTİ
Nebahat Çeviker’in eşi Ali Çeviker 76 yaşında hayatını kaybetti. Nebahat Çeviker’in eşi, Eralp Çeviker ve Ece Çeviker Tuncel’in babaları, İbrahim Tuncel’in kayınpederi Ali Çeviker için dün Lalaşahin Paşa Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazından sonra Ali Çeviker’in naşı Yeni Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.
REMZİYE KAHYACI VEFAT ETTİ
Merhum Kazım Kahyacı’nın eşi Remziye Kahyacı 66 yaşında vefat etti. Devlet Demir Yolları’ndan emekli merhum Remziye Kahyacı’nın eşi, Cenk Çapkın’ın kayınvalidesi, Nihal Çapkın ve Alev Kahyacı’nın anneleri Remziye Kahyacı için dün Lalaşahin Paşa Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Remziye Kahyacı’nın cenazesi Yeni Şehir Mezarlığı’na defnedildi.
OSMAN YILMAZ VEFAT ETTİ
Nagihan Yılmaz’ın eşi Osman Yılmaz 67 yaşında vefat etti. Sanayi esnaflarından merhum Yusuf ve Güllü’nün oğulları, Nagihan Yılmaz’ın eşi, Fatmagül ve İsmigül Bıldırcın’ın kardeşleri Osman Yılmaz için dün Sanayi Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.
Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Osman Yılmaz’ın naşı Buçuktepe Mezarlığı’nda toprağa verildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ