DOLAR 32,4099 -0.27%
EURO 34,8123 -0.13%
ALTIN 2.418,72-0,14
BIST 10.045,74-0,37%
BITCOIN 1876158-4,20%
Edirne
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

136 okunma

Söğütlüdere’de iki Suriyeli

Havsa ilçesi Söğütlüdere köyünde yasa dışı yollardan sınırı geçmek isteyen iki Suriyeli jandarma ekiplerince yakalanarak, ülkelerine iade edilmek üzere Edirne İl Göç İdaresi'ne teslim edildi…

ABONE OL
18 Nisan 2024 17:36
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Havsa ilçesi Söğütlüdere köyünde yasa dışı yollardan sınırı geçmek isteyen iki Suriyeli jandarma ekiplerince yakalanarak, ülkelerine iade edilmek üzere Edirne İl Göç İdaresi’ne teslim edildi.
Edirne Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:
“Edirne İl Jandarma Komutanlığınca sorumluluk bölgesinde “Göçmen Kaçakçılığı” ile mücadele kapsamında; göçmen şahısların can ve mal güvenliğini tehlikeye atarak, haksız kazanç elde etme yolunda olan organizatör şahısların bağlantılarını ortaya çıkartmak ve faillerini yakalayarak adli mercilere teslim edilmesini sağlamak amacıyla çalışmalarına aralıksız olarak devam etmektedir.
Bu kapsamda; Edirne İl Jandarma Komutanlığı tarafından devam eden faaliyetler kapsamında, Havsa ilçesi Söğütlüdere köyü sınırları içerisinde ekiplerimizce icra edilen devriye faaliyeti esnasında yurt dışına kaçmaya çalıştığı tespit edilen 2 Suriye uyruklu düzensiz göçmen şahıs yakalanmıştır. Yakalanan göçmen şahıslar ülkelerine iade edilmek üzere Edirne İl Göç İdaresi’ne teslim edilmiştir.
Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması amacıyla çalışmalarımız gece gündüz demeden aralıksız olarak,yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde devam edecektir.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ