DOLAR 32,2629 0%
EURO 34,6766 -0.12%
ALTIN 2.403,830,16
BIST 10.336,500,68%
BITCOIN 2021422-1,43%
Edirne
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

362 okunma

Akıncı’dan Regaip Kandili kutlaması

AK Parti Edine İl Başkan Vekili Aydoğan Akıncı, mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

ABONE OL
11 Ocak 2024 11:26
1

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Edine İl Başkan Vekili Aydoğan Akıncı, mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.
Kandil gecelerinin birliğe, beraberliğe, dayanışma ve kardeşliğe vesile olması temennisinde bulunan AK Parti Edirne İl Başkan Vekili Aydoğan Akıncı, “İslam Âlemi için dini günler çok büyük önem arz etmektedir. Özel geceler, yardımlaşma, sevgi, hoşgörü, akrabalık, komşuluk, akrabalık ile birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olmaktadır. Bu gece tövbe kapılarının aralandığı, tövbelerin makbul olduğu mübarek bir gecedir. Bu mübarek gecelerden nasiplenmek, Yüce Rabbimizin hikmetiyle buluşma ve rızasını kazanma adına eşsiz bir fırsattır” dedi.
Barış ve huzurun sağlanabilmesi için bu günlerin en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini belirten Akıncı, “Regaip Kandili Allah’ın insanlara lütuf ve inayetinin bol bol ihsan edildiği özel bir gecedir. Bu gece, yapılan duaların Yüce Mevla’ya sunulduğu ve onun rahmetinden af ve mağfiret dilenildiği, barış ve kardeşlik duygularının pekiştirildiği bir müjde gecesidir. Yüce Allah’ın rahmet ve merhametinden bolca faydalanabilmek için önemli fırsat olan bu mübarek gecede ve üç aylar boyunca kulluk şuuru içerisinde hareket ederek, içerisinde barındırdığı önemli gecelerin feyz ve bereketinden en güzel şekilde yararlanmalıyız” şeklinde konuştu.
Akıncı, Başta Edirneli hemşeriler olmak üzere tüm İslam Âlemi’nin mübarek üç aylarını ve Regaip Kandili’ni tebrik etti.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ