DOLAR 32,2577 -0.03%
EURO 34,7361 -0.06%
ALTIN 2.392,93-0,30
BIST 10.247,75-0,86%
BITCOIN 1986929-2,24%
Edirne
19°

KAPALI

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

273 okunma

Akdağ Kurtuluş’ta göreve talip

Edirne'de Balkan Ülkeleri Dostluk Grubu Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (BÜDDER) adı altında düzenlediği Uluslararası Edirne Maratonu organizasyonuyla tanınan Önder Akdağ, Kurtuluş Mahallesi'nden muhtar adaylığını açıkladı…

ABONE OL
25 Ocak 2024 17:18
3

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
Edirne’de Balkan Ülkeleri Dostluk Grubu Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (BÜDDER) adı altında düzenlediği Uluslararası Edirne Maratonu organizasyonuyla tanınan Önder Akdağ, Kurtuluş Mahallesi’nden muhtar adaylığını açıkladı.
Edirne’nin Uluslararası Edirne Maratonu organizasyonuyla tanıdığı Akdağ, Barutluk Mahallesi’nden ayrılarak yeni mahalle olan Kurtuluşu Mahallesi’nden muhtar adaylığını açıkladı. Muhtar azalarıyla düzenlediği toplantıda konuşan Akdağ, geleceğe yaşanabilir bir mahalle bırakmak adına göreve talip olduğunu söyledi.


‘YAŞANABİLİR BİR MAHALLE BIRAKMAK İSTİYORUZ’
Mahallede yapılacak çok iş olduğunu dile getiren Akdağ, “Biliyorsunuz Edirne’de büyük mahallelerimiz vardı ve bunlar bölündü. Burası da Barutluk Mahallesi’nden bölünen yeni bir mahallemiz. Biz de bu mahallede yaşayan insanlar olarak bu sürecin içerisinde yer almak istedik. Çünkü mahallemizde yapılacak çok iş var. Yarınlarımıza, çocuklarımıza daha yaşanabilir, daha nitelikli, spor alanlarıyla, sosyal donatı alanlarıyla, daha yaşanabilir bir mahalle bırakmak adına, kurumlarla köprü görevi görmek adına bu göreve talip olmuş durumdayız” dedi.
‘SORUNLARI VE ÇÖZÜMLERİNİ BİLİYORUZ’
Mahallenin sorunlarını bildiğini, çözümlerinin de hazır olduğunu ifade eden Akdağ, “Mahallemizin sorunlarını ve kaynaklarını tespit etmiş durumdayız. Hatta çözümü için muhtar adayı olmadan önce başladığımız işler var, bu süreci tamamlamak adına aday olduk. Şöyle düşünüyoruz; bizlerin bir görevi var. Bizim görevimiz bugünle ilgili değil. Bizler yarınlarımız, çocuklarımız ve geleceğimiz için burada nitelikli bir yaşam alanı oluşturmaktan bahsediyoruz. Çocuklarımız için bu geleceği inşa etmek bizim bir vatandaşlık görevimiz. Doğal olarak önümüzdeki süreçte sahadaki çalışmalarımızı da sizlerle paylaşacağız. Bütün sorunları ve çözümlerini biliyoruz. Bunlarla ilgili gerekli çaba ve gayreti de göstereceğiz” şeklinde konuştu.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ