DOLAR 32,2746 0.21%
EURO 35,3082 0.15%
ALTIN 2.505,200,20
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN 2135561-1,13%
Edirne
20°

KAPALI

03:45

İMSAK'A KALAN SÜRE

367 okunma

Selçuk Set Mithatpaşa’ya aday

Edirne'nin Kaleiçi semtinde kuaförlük yapan 49 yaşındaki Selçuk Set, Mithatpaşa Mahallesi muhtar adaylığını açıkladı…

ABONE OL
25 Ocak 2024 17:17
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
Edirne’nin Kaleiçi semtinde kuaförlük yapan 49 yaşındaki Selçuk Set, Mithatpaşa Mahallesi muhtar adaylığını açıkladı.
Kaleiçi’nde 24 yıldan bu yana erkek kuaförlüğü yapan, evli ve 1 çocuk babası Set, Mithatpaşa Mahallesi’nden muhtar adaylığını açıkladı. Uzun yıllardan bu yana esnaflık yaptığı Mithatpaşa Mahallesi’ne daha iyi hizmet sunabilmek için aday olduğunu belirten Set, mahalle sakinlerinin desteğini beklediğini söyledi.
Tarihi dokusuyla bilinen Mithatpaşa Mahallesi’nin bir çok sorunu olduğunu kaydeden Set, “Herkesin bildiği üzere tarihi ve mistik bir yapısı olan mahallemizin bir çok sorunu vardır. Yaklaşık 24 yıldır ikamet ettiğim ve esnaflık yaptığım bu dönemde mahalle sakinlerim ile istişarelerimde ayrıca bizzat gördüğüm duyduğum sorunların katlanarak artması beni mahallem adına tedirgin etmektedir. Mahallemizin acil olarak çözüm bekleyen altyapı ve kanalizasyon sorunlarımız vardır. Bir diğer sorunumuz ise eski metruk binaların sayıca fazla olması bu binalarda madde bağımlılarının ve mültecilerin meskeni haline geldiği mahallemizin ciddi bir güvenlik sorunu haline gelmiştir. Bunun yanında cadde ve sokaklardaki çöp konteynırlarının eski ve kapaklarının olmamasından dolayı koku ve çevre kirliliği oluşturması, cadde ve sokakların bakımsız olması gözümüzden kaçmamıştır. Ayrıca düşünebiliyor musunuz bu güzide ve tarihi ile isim yapmış mahallemizde geleceğimiz olan çocuklarımıza ve yavrularımıza bir oyun parkımız bile yok. Allah izin verir ise mahallemize oyun parkı ve spor aletleri kurdurup onlarında gönüllerini kazanacağız” dedi.
Göreve geldiğinde mahalleyi huzurlu ve yaşanır hale getirmek için devlet kurumları ve STK’larla işbirliği içinde olacağını belirten Set, “Mahallemizin sorunlarını çözüm noktasındaki kurumlara taşıyıp çözüme kovuşana kadar takipçisi olacağız. Bunun yanında toplumumuzun gururlu ve bir o kadar şerefli olan yaşlı ve ihtiyaç sahiplerimizi de asla yalnız bırakmayacağız. Hedefim mahallemize örnek muhtar olmak, mahallemdeki herkesi dinlemek, derdine derman olabilmek ve mahallemi gerçek anlamda yaşanır, güvenilir ve huzurlu bir yer haline getirmek için tüm gücümle mahalle sakinlerime hizmet edeceğime ben ve ekibim adına söz veriyorum. Unutmayalım ki muhtar, mahallesinde devletin eli ayağı gözü kulağıdır. Mithatpaşa sakinlerim, komşularım, dost ve arkadaşlarım şimdiden destekleriniz için teşekkür eder sizleri sevgi, saygı ve muhabbetle selamlarım” şeklinde konuştu.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ